Este sau nu ceva care sa ma ingrijoreze?
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Este sau nu ceva care sa ma ingrijoreze?
Aproape de fiecare data cand mananca da cu labuta peste gat, in partea de jos ca si cum i-ar ramane ceva acolo ... ce as putea sa-i fac? (mancarea i-o dau bucatele mici in cazul inimii de vita, crevetii sunt mici, sticks-urile le rupe ea in jumatete si inghite). Am de ce sa ma ingrijorez, daca da ce sa-i fac, daca nu multumesc pentru ca ati citit mesajul. :?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Eu nu am nici o idee, stiu doar ca atunci cand isi tremura labele din fata intr-o pozitia apropiata fata de cap, atuncea isi exprima agresivitatea fata de un obiect (cateodata ii pun pe geamul acvariului o testoasa din plus si incearca sa "omoare" daca ar putea). Probabil tot agresivitatea o face sa se exprime prin acel gest
Ultima oară modificat de Pandy pe 20 Oct 2007, 20:22, modificat 1 dată în total.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
8 mesaje
|Pagina 1 din 1