o intrebare

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

o intrebare

de Anna » 13 Sep 2007, 10:07

Am observat un comportament ciudata la broscuta mea. Cand e sus pe insulita isi tot zgarie codita cu ghearele de la picioare, parca o enerveaza. si ma enerveaza si pe mine... E normal? Broscutele voastre fac asa? o Fiavand ceva la codita? :?: :?: :?:
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 13 Sep 2007, 10:19

Hmmm...depinde.Daca naparleste pe la coada, incearca sa isi rupa pielea aceea(perfect normal). Daca nu, ar putea avea niste paraziti. :?
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de tart » 13 Sep 2007, 12:40

daca are paraziti am vazut o formula de la sera pt asa cv special pt broaste care te scapa de paraziti uite pagina ...link del by admin... din pacate trebuie sa dai comanda ca in magazine nu am vazut
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Testos activ
Testos activ

:(

de Anna » 13 Sep 2007, 14:55

paraziti? off..si cum sa fiu absolut sigura daca sunt paraziti. De naparlit a mai naparlit da acuma nu vad sa naparleasca...
mersi de site am sa intru sa ma documentez :( deocamdata nu stiu ce am sa fac dar daca mai stie cineva ceva de subiect sa ma anunte si pe mine please.
Va multumesc!
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de tart » 13 Sep 2007, 19:53

ala nu este nu e numai pt paraziti daca ai citit, este si pt carapace deci poti sa il iei si sa vezi daca ii trece sau nu, daca nu cel putin il folosesti pt carapace
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Testos activ
Testos activ