Vreau sa stiu mai multe:3

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Vreau sa stiu mai multe:3

de Iovanut Alin » 26 Aug 2012, 21:51

hei:) Am mai deschis un topic acum ceva vreme in care am intrebat unde pot duce o broscuta Emys luata de la un braconier, vreau sa zic ca azi am reusit sa eliberez intr-un lac unde mi-a zis tibor , mi-a fost putin greu pt ca m-am obisnuit cu ea dar a fost spre binele ei ...

Oricum nu pt asta am deschis topicul ... Acum ceva vreme mi-am cumparat o testoasa graptemys pseudogeographica ce e foarte foarte timita fata de TSS , nici nu mananca daca nu plec din camera si nu e singura :)) . Si as vrea sa stiu mai multe lucruri despre ele avand in vedere ca sunt foarte diferite de Trachemys ... chestii elementare ,pe site nu am gasit mare lucru asa ca m-am gandit ca ma puteti indruma . De exemplu am auzit ca sexul se poate determina de la o varsta mai mica. Deci sper ca ma puteti ajuta sa aflu mai multe :D
Testos activ
Testos activ

de Sheppard » 27 Aug 2012, 00:02

Felicitari pentru eliberare si tot respectul!
In legatura cu Graptemys nu te prea pot ajuta, mai mult decat sa "salivez"si eu la ele nu am avut experienta cu aceasta specie. Eventual iti pot scana o pagina dintr-o enciclopedie despre testoase ("Turtles of the World"), poate ajuta - revin maine cu asta.

LE: Uite aici scanarile - nu cred ca te ajuta foarte mult, dar poate te intereseaza totusi ceva de pe aici:

Imagine

Imagine
Testos Moderator
Testos Moderator