Pesti pentru testoasa
Pesti pentru testoasa
Azi am luat doi pestisori la 5 li bucata.
I am pus in acvariu langa testoasa, si vad ca nici macar nu se uita la ei, de ce ? O.o Au trecut si pe langa capul ei, si nu s a repezit sa ii infulece. Daca ii dau pestisori uscati ii mananca .....
PS: Are ceva daca pun pestii in apa care s ar putea sa aiba clor in ea?
I am pus in acvariu langa testoasa, si vad ca nici macar nu se uita la ei, de ce ? O.o Au trecut si pe langa capul ei, si nu s a repezit sa ii infulece. Daca ii dau pestisori uscati ii mananca .....
PS: Are ceva daca pun pestii in apa care s ar putea sa aiba clor in ea?
hm.. ciudat. Sheppard, ceva ajutor, te rog?
Am sa ii las in acvariu, n am chef sa scot unul si sa il tin separat printr un borcan. Eventual, cand moare unul, il mananca mort, nu? Apoi urmeaza al doilea :lol:
Oricum, nu tin sa ii manance atat de mult. Se mai plimba pe aici, si nu sta acvariu gol, doar cu ea.
Credeam ca le place sa aiba companie ..
Am sa ii las in acvariu, n am chef sa scot unul si sa il tin separat printr un borcan. Eventual, cand moare unul, il mananca mort, nu? Apoi urmeaza al doilea :lol:
Oricum, nu tin sa ii manance atat de mult. Se mai plimba pe aici, si nu sta acvariu gol, doar cu ea.
Credeam ca le place sa aiba companie ..
Depinde si de testoasa - mai ales daca nu a mai vazut pesti si nu a fost obisnuita cu pesti vii si carne cruda de peste, nu va arata prea mare interes pentru ei. Eventual mai incolo, dar eu te consider norocos ca ii tolereaza in acvariu. Vorba ta, asa e mai aratos acvariul.
Ai numai grija pe viitor ce pesti ii bagi in acvariu ca unii sunt toxici daca ii mananca. Eu personal nu stiu de alti pesti care sa fie buni pentru testoase in afara de cei de balta, din mediul lor natural, si pestii Guppy.
Ai numai grija pe viitor ce pesti ii bagi in acvariu ca unii sunt toxici daca ii mananca. Eu personal nu stiu de alti pesti care sa fie buni pentru testoase in afara de cei de balta, din mediul lor natural, si pestii Guppy.
Nu ii mai zice ca iei pt testoase:))) ca orice iubitor de pesti va zice ca esti un criminal:)) eu spre exemplu am fost la peste la balta, si am prins vro' 20-25 de carasei micuti. Aveam acvariu' plin de pesti :)) acu, mai am doar doi vii.
Trachemys scripta scripta-Speedy
Trachemys scripta troosti-Willy
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar
Trachemys scripta elegans - Pikachu
Un nou locatar Mitzu(chinchilla)- 3 luni pe 20.6
De pestii pe care ii cumparati de la magazin nu va este mila?
Sunt cazuri destul de dese cand ii cumperi incavii, si trebuie sa ii tai.
Nu ma numesc TheKiller degeaba. 8)
Esti un criminal ca dai pesti testoasei, yeah right. Mai bine sa fi un impocrit infect care ii cumpara deja omorati de altul, fara sa se manjeasca el pe maini. Sunt doar pesti.
PS: Nu am mancare de pesti. Ce sa le dau sa manance, pentru a ramane in viata, mai mult timp, pana ii haleste testoasa? Vad ca mai ciugulesc din resturile de pesti uscarti, care/daca mai raman, sau din GRAMMARUS (Whatever you spell it.) Le am aruncat cateva zgrume de paine ieri.
Sunt cazuri destul de dese cand ii cumperi incavii, si trebuie sa ii tai.
Nu ma numesc TheKiller degeaba. 8)
Esti un criminal ca dai pesti testoasei, yeah right. Mai bine sa fi un impocrit infect care ii cumpara deja omorati de altul, fara sa se manjeasca el pe maini. Sunt doar pesti.
PS: Nu am mancare de pesti. Ce sa le dau sa manance, pentru a ramane in viata, mai mult timp, pana ii haleste testoasa? Vad ca mai ciugulesc din resturile de pesti uscarti, care/daca mai raman, sau din GRAMMARUS (Whatever you spell it.) Le am aruncat cateva zgrume de paine ieri.
Orice creatura merita conditii de viata decente, indiferent ca e om, peste, testoasa sau molusca. Asa ca daca tot ai luat pestii, ia in considerare ca poate testoasa nu ii va manca niciodata si ca sunt colocatari in acvariu acuma. Gammarus merge - le poti da si rame, iar mancarea de peste e foarte ieftina, asa ca o punga mica nu strica.
Se pare ca cei doi pesti ai mei nu vor sa mai moara, ii am de 8 zile,au trait doua zile cu testoasele in acvariu, au supravietuit, meritau o sansa :] le-am dat cateva bucatele de miez de paine,malai, si vad ca traiesc \m/
Uploaded with ImageShack.us
SI cei doi supravietuitori:]
SI cei doi supravietuitori:]
Trachemys scripta scripta-Speedy