supradoza?

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

supradoza?

de andreea921 » 25 Apr 2007, 20:25

azi am fost cu cea mica la veterinar pentru injectii cu antibiotic pentru ca avea un abces si urma sa mergem si maine.Dar nu se mai poate pentru ca dupa ce am ajuns acasa dupa cel mul o ora broscuta mea a murit.Se poate sa fie de la antibiotic?sa ii fi dat prea mult?sau pur si simplu asa trebuia sa fie?pentru ca era vioaie,manca inainte de injectie?stie careva vreo explicatie?
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 25 Apr 2007, 21:33

hm, ciudat, nu stiu ce sa zic, e posibil ca antibioticul sa fi avut o reactie adversa. Cel mai bine ar fi sa-i spui medicului respectiv despre cele intamplate, cred totusi ca a fost o supradoza.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Testos Admin
Testos Admin

de Monoceros » 25 Apr 2007, 22:39

Inca un motiv sa urasti tara asta... :f*ck
Mai mult ca sigur a fost supradoza.
Imi pare foarte rau pentru testoasa ta.

PS: Te rog sa ne dai mai multe detalii: la ce cabinet veterinar ai fost, numele doctorului care a administrat tratamentul, ce antibiotic i-a administrat, etc.!!!
Testos Admin
Testos Admin

de adrian » 12 Mai 2007, 06:09

Daca i s-a administrat LINCOSPECTRU sigur a murit din cauza acestui antibiotic ( pt. ca-i blocheaza rinichii si moare). Nu va duceti la orice veterinar, astia stiu doar pt. caini si pisici si nici asta nu stiu calumea.
Testos juvenil
Testos juvenil