este normal?
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
este normal?
salut.am si eu doua intrebari.1 in cat timp se reface carapacea in urma caderii solzilor?(va intreb pt k broscuta mea a avut probleme cu carapacea si i s-au uscat 3 solzi de pe partea exterioara desupra la cap si acuma i-au cazut,si ma intreb in cat timp se refac si dak trebuie sa folosesc un unguent sau ceva pt regenerare) 2.este normal ca broscutele sa "vomite"...adica dupa ce mananca broscuta mea da afara bucatile de gammarus de exemplu , nu tot timpul dar sa intamplat de vreo 3 ori si nu stiu ce sa cred?aaa si ar mai fi ceva...borscuta mea scoate multe bule pe nas si gura asta e normal? va multumesc eu si broscuta mea suzi anticipat!
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
Ar fi bine sa atasezi o imagine cu testoasa (respectiv zona cu solzii cazuti) ca sa ne dam seama despre ce este vorba.
Nu este normal sa vomite si nici sa scoata bule pe nas, probabil are o infectie respiratorie. Iti recomand sa o duci de urgenta la veterinar.
PS: Poze trimise pe mail de [Anna]

Imi pare rau, dar nu pot sa disting mare lucru pentru ca pozele nu sunt clare... probabil le-ai facut cu telefonul. Te rog sa faci alte poze cu un aparat foto.
Nu este normal sa vomite si nici sa scoata bule pe nas, probabil are o infectie respiratorie. Iti recomand sa o duci de urgenta la veterinar.
PS: Poze trimise pe mail de [Anna]

Imi pare rau, dar nu pot sa disting mare lucru pentru ca pozele nu sunt clare... probabil le-ai facut cu telefonul. Te rog sa faci alte poze cu un aparat foto.
Ultima oară modificat de Monoceros pe 21 Mai 2007, 15:38, modificat 1 dată în total.
scuzati intarzierea..
am fost foarte ocupata in ultima vreme si nu am avut timp sa intru prea des pe internet. in legatura cu scosu bulelor pe nas si-a revenit broscuta si are si pofta de mancare :P..cu carapacea inca nu si-a revenit...si am intrebat dar se pare ca in sibiu nu sunt veterinari specializati in reptile..din pacate..ce am facut ca sa-si revina..am lasat-o 2 zile fara apa si am ridicat temperatura la apa si aer. Si in 2 zile si-a revenit complet...tind sa cred ca a avut o raceala de la curentii de aer si de la frig.Dar sunt tare fericita ca si-a revenit... :newangel: :P :!:
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
3 mesaje
|Pagina 1 din 1