Ajutor va rog!!

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Ajutor va rog!!

de JumPy » 14 Iun 2010, 11:06

Salut,am o testoasa de Florida de vreo 4 luni,la inceput era vioaie manca tot,acum nu mananca si casca intruna,cand o vad incep sa plang,imi e mila de ea e mica si dragalasa,i se umfla gatul parca da sa vomite,moare de sete ,doarme intruna ,isi da cu manuta peste cap,pentru binele ei vreau sa o dau sa o vand sa fac ceva,numai pot sa o vad asa ,am nevoie de cnv care vrea o testoasa de Florida pentru contact alex_heaton4 :(( sunt din Dambovita Moreni si in orasul meu nu sunt doctori pentru reptile,pacat....

PS:m-ai am o testoasa la fel,numai ca e opus,e vioaie mananca etc..o vand pt contact:alex_heaton4
Ultima oară modificat de JumPy pe 14 Iun 2010, 12:02, modificat 1 dată în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 14 Iun 2010, 12:50

Moare de sete ? Nu am mai auzit-o p-asta ...

Din curiozitate, daca e bolnava de ce vrei sa o dai, asa vei face si cu cealalta ? Ce crezi ca poate face cel care o va lua daca are ceva care este intr-o stare avansata? Daca nu sunteti in stare sa acordati minimul de conditii necesare de ce mai cumparati ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de JumPy » 14 Iun 2010, 14:55

Nu era ''bolnava''si nici nu e doar isi umfla gatul,eu ma refer sa o dau la cineva din capitala unde o sa-i fie MAI BINE!!!
Testos juvenil
Testos juvenil