Ma poate ajuta si pe mn cineva:S
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ma poate ajuta si pe mn cineva:S
Am 3 broscutze iar 2 dintre ele or avut conjuctivita. Si leam dat cu vita plus si le-a trecut iar una are ceva alb pe carapece si e uns si am dat-o cu periuta si nu so dat jos. O fi ceva bloala de carapace sau de la vita-plus :?:
Ultima oară modificat de Dany01 pe 22 Oct 2009, 21:59, modificat de 2 ori în total.
- Testos juvenil

Re: Ma poate ajuta si pe mn cineva:S
Dany01 scrie:Am trei broscute, iar doua dintre ele au avut conjuctivita. Le-am dat cu vita plus si le-a trecut. Una dintre ele, are ceva alb pe carapace. Am dat-o cu periuta si nu s-a dat jos. Este o boala de carapace sau este de la vita-plus :?:
Sper ca am tradus ok. :lol:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
numi merge tastatura k o primit prea multi pumi k.....
- Testos juvenil

Dany01 scrie:numi merge tastatura k o primit prea multi pumi k.....
da ai dat si cu pumnii`n cratima( - ) sau "`" sau .? ptr despartirea gramaticala a cuvintelor.
"2.5 Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.), veti primiti un avertisment."
acele taste nu mai exista pe tastaturea mea ca or iesit .Si saptaman vitoare o sami iau alta sa va pun cratima sa fiti voi multumiti bine?
- Testos juvenil

7 mesaje
|Pagina 1 din 1