Cat de rau se pot musca intre ele???

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Cat de rau se pot musca intre ele???

de AndaM » 05 Sep 2009, 21:32

Salutare! Cele 2 broscute impart acelasi acvariu de mai bine de 8 ani.. Si acum au inceput sa se lupte...destul de urat... Cat de tare se pot rani?...Stiu ca trebuie sa le las sa'si "regleze conturile" ,dar mi'e cam frica de integritatea picioruselor uneia dintre ele. Cred ca masculul e cel care o ataca..asta daca am reusit sa stabilesc care cine e :) Una din ele,cea "agresata" sigur e femela, pt ca oua cam de 3 ori pe an...
Azi le-am adus in casa,in acvatriu.. Pana acum au stat afara,cat timp a fost cald. Asta sa fie cauza?..au uitat care e seful in acvariu ? :)
Astept rasp cat de repede... va rog. muultu!
Testos juvenil
Testos juvenil

de AndaM » 05 Sep 2009, 21:41

Btw. Vreau sa multumesc celor care au infiintat si sustinut acest site.. Mi-ati deschis ochii ,maaai! Aveam broscoii de 10 ani si eram pe spateeee!
Mi-am cumparat carti despre testoase,dar nimic nu se compara cu experienta unor crescatori! Muuultu!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 05 Sep 2009, 22:20

Foarte posibil este o lupta pentru teritoriu.Eu zic ca poti sa astepti cateva zile sa vezi ce se intampla.Si eu am patit asa dar dupa o noapte petrecuta intre ele totul a fost decis.Luptele au incetat... >:P :occasion:
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Testos meserias
Testos meserias