Broscoi excitat:)

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Broscoi excitat:)

de anuk » 20 Iun 2009, 09:47

Azi am zis sa-l spal nitel pe Bamse in ghiuveta. Pana sa dau drumu la apa era agitat si ma zgaria de mama focului. Cum am dat drumu la apa si am inceput sa-l frec pe carapace s-a linistit instant si dupa cateva secunde si-a scos putulica :)) Nesimtitu' :)) A mai patit-o cineva? :)
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de abruzzica » 20 Iun 2009, 12:59

n am avut placerea :shock: :roll: eu deocamdata doar banuiesc ca e baiat :lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 20 Iun 2009, 17:38

Poate e pe invers :) sau te-a considerat fetita
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de anuk » 21 Iun 2009, 01:09

:)) =)) mda anyway nu stiam ca-l poate turn on o simpla frecare a carapacei :) Oricum e mai ciudat el asa...i-am mai pus o piatra in acvariu ca se cam plictisise de aia veche pe care o calarea in fiecare zi. Dupa ce a calarit-o si pe asta noua tot la prima lui iubire s-a intors :))
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

Re: Broscoi excitat:)

de ralucta » 21 Iun 2009, 17:26

anuk scrie:Azi am zis sa-l spal nitel pe Bamse in ghiuveta. Pana sa dau drumu la apa era agitat si ma zgaria de mama focului. Cum am dat drumu la apa si am inceput sa-l frec pe carapace s-a linistit instant si dupa cateva secunde si-a scos putulica :)) Nesimtitu' :)) A mai patit-o cineva? :)

poti te rog sa`mi spui in ce consta frecatu asta pe carapace?? si cu ce?? eu o spal pe a mea cu o periuta.si tot miroase.plus k nu o sporta mereu vrea sa o muste si e f iritata broscuta mea cand vine vorba d spalat in nici un caz excitata :)))
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 21 Iun 2009, 19:30

Da, si a mea a facut la fel. Eu o luasem in mana (testoasa) sa o arat la cineva si deodata vad ca iese ceva.... :lol:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de anuk » 21 Iun 2009, 20:18

pai de obicei il mai frec cu periuta dar acuma uitasem sa o iau si in halu in care ma zgaria nu m-am mai intors dupa ea asa ca l-am frecat cu mana :)
:mrgreen:
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

T

de takawachinchila » 21 Iun 2009, 21:59

"...asa ca l-am frecat cu mana " e clar, a crezut ca se leaga ceva. :D Foarte important, sa aveti o discutie in care sa ii explici ca nu poate fi vorba decat de o relatie stapan-animal :D
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de anuk » 22 Iun 2009, 16:43

dap cred ca da :D
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de twinkie » 22 Iun 2009, 19:10

da, am patit-o si noi :mrgreen: mai sa ma sperii, naiba. era o chestie enorma, neagra-vinetie si cu colturi :? l-am bagat repede in apa, pt ca am citit pe forum ca nu e bine sa stea cu ea pe-afara, ca i se usuca. totul a inceput cand a facut femela cea mare ouale si de-atunci masculul face asa ori de cate ori il ridic din apa si il tin pe verticala. mai intai sa zbate apoi da capul pe spate si intra ca intr-o transa si ii iese chestia. apoi, cand il bag in apa e iar vioi si ok. dar chiar nu imi place sa fac asta, mi-e mila de el. cat despre comportament, el e mai excitat asa de toamna trecuta, cand a venit femela cea noua. tot inoata pe verticala si ia o pozitie mai cocosata asa. de fapt, inoata in toate felurile in fata ei - si pe verticala si pe-o parte si chiar pe spate, face si tumbe, dar degeaba, Norma, care e de doua ori cat el, il ignora cu desavarsire. cel mult, il impinge cu laba intr-o parte, cand ii sta prea mult in fata ochilor. iar cu cat e ea mai violenta, cu atat e el mai fericit :lol: insa nu iese cu bataie niciodata. problema e daca el o vede pe femela cealalta, de-o varsta cu el. o umple de sange :( ceea ce nu se intampla pana sa vina femela 2. asa ca i-am separat. hai ca v-am povestit toata telenovela :lol: cam asta e cu exhibitionistul nostru...
Testos activ
Testos activ

de anuk » 22 Iun 2009, 20:38

i se usuca si-i cade :))
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de dis » 23 Iun 2009, 08:42

acuma chiar sunt curioasa :) la cati ani au facut broscutele asa? :D
Testos juvenil
Testos juvenil

de anuk » 23 Iun 2009, 14:18

pai al meu in iulie face 1 an, dar e huge pt varsta lui 17 cm :)
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de Trancer » 16 Iul 2009, 18:15

si la mine ,isi scoate putulica... :| si face tumbe si isi pune labutele la cap si da din ele... in fata ei.... si tot asa se cocoseaza un pic cu picioarele si si-o scoate ...
dupa se vede cum ii bate inima mai tare.... la piciorus i se vede cum se contracta :))) e atat de funny :D

ma gandesc cand or incepe sa se cataie... ca na.. doar n-o sta cu ouale umflate :))
Testos juvenil
Testos juvenil

de calinzet » 10 Aug 2009, 13:47

oau...tare nu am patit niciodata asa ceva. eu cred ca testoasa mea e baiat dar sar putea sa ma insel?
are coada lunga dar mi se pare ca unghile din fata sunt mici cand imi lipesc degetul de acvariu el vine si da din labute ca si cum ar vrea sa il prinda (adica isi pune labutele deasupra capului si scutura din varful unghilor sun sigur ca stiti faza)
:turtle: + me = best friend :hug:
Testos juvenil
Testos juvenil

Următorul