Cadou de Paste
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
Cadou de Paste
in pragul sarbatorilor de Paste, testoasa noastra cea mare, Norma, ne-a facut o surpriza. detalii in pozele de mai jos :mrgreen:
http://img21.imageshack.us/gal.php?g=picture168o.jpg
promitem sa revenim cu o galerie mai generoasa si cu detalii
pana atunci, sa aveti un Paste Fericit!
:occasion:
http://img21.imageshack.us/gal.php?g=picture168o.jpg
promitem sa revenim cu o galerie mai generoasa si cu detalii
pana atunci, sa aveti un Paste Fericit!
:occasion:
hmm, ma indoiesc. nici nu stiu daca sunt fecundate ouale astea. masculul e cam mic si nu cred ca i-a facut vreo bucurie. dupa cum stiti poate si de pe la tara, e ca la gaini: fac oua frecvent, insa numai daca au mascul pot iesi pui din ele. asa si cu Norma. pana anul trecut n-a avut mascul niciodata, a trait singura 10 ani de zile si facea oua in fiecare an. anul acesta a avut mascul, e adevarat, insa nu cred ca "s-au iubit". nu am stat sa-i urmaresc, dar el e jumatate cat ea si nu cred ca poate fizic sa se agate de carapacea ei. cu toate acestea de vreo luna e in niste calduri fantastice el. a fost si exhibitionist :mrgreen: m-am si speriat cand am vazut cum arata, credeam ca e bolnav, dar apoi am cautat pe net si m-am linistit, era doar in calduri (o sa pun poze si cu el, dar cu parental advisory :mrgreen: )
cat despre mamica Norma, tot toarna la oua de vreo 3 saptamani, in etape, care se fac praf prin acvariu, acum e singura data cand am fost pe faza sa le fac poze. dupa ce le face sta o zi pe insula la UV si nu misca. apoi isi revine si mananca ca nehalita.
ouale sunt moi, ca un balon cu apa. unul e mai taricel, sper sa-l pot pastra. am sa incerc sa il fierb, apoi sa-l dau cu lac.
suntem niste bunici tare mandri :lol:
cat despre mamica Norma, tot toarna la oua de vreo 3 saptamani, in etape, care se fac praf prin acvariu, acum e singura data cand am fost pe faza sa le fac poze. dupa ce le face sta o zi pe insula la UV si nu misca. apoi isi revine si mananca ca nehalita.
ouale sunt moi, ca un balon cu apa. unul e mai taricel, sper sa-l pot pastra. am sa incerc sa il fierb, apoi sa-l dau cu lac.
suntem niste bunici tare mandri :lol:
lol, nu chiar ca o gaina, ca nu face in fiecare zi, ci o data pe an :lol: comparatia se referea la faptul ca poate face si oua nefecundate de un mascul
"Broasca testoasa cu tample rosii, mascul ajunge la maturitatea sexuala intre 3-5 ani, iar femela intre 5-7 ani..." - vezi aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=155
PS: nu stiu la ce varsta a inceput Norma sa faca oua, noi am adoptat-o acum vreun an, iar stapana ei, care o avea de 10 ani, ne-a spus ca face oua, dar nu si de cand.
"Broasca testoasa cu tample rosii, mascul ajunge la maturitatea sexuala intre 3-5 ani, iar femela intre 5-7 ani..." - vezi aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=155
PS: nu stiu la ce varsta a inceput Norma sa faca oua, noi am adoptat-o acum vreun an, iar stapana ei, care o avea de 10 ani, ne-a spus ca face oua, dar nu si de cand.
twinkie.. vezi ca am pus la galerie foto video cum se face o clocitoare.. macar la anu poti incerca.. nu poti si cu exactitate ce activitate au ei cat esti tu la baie sau plecata si nici cat dureaza imperecherea :) so.. daca anu asta nu au cum sa iasa.. try la anu.. aa .. si ai putea incerca sa spargi un ou sa vezi cam ce e`n el.
si apropo de subiectu cu Paste fericit.. cum noi mancam miel.. tata s`a gandit si la broscute.. si`n loc de inima de vita liotifizata.. le`a dat inima de miel cruda :D sa simta si ele sarbatorile :D
si apropo de subiectu cu Paste fericit.. cum noi mancam miel.. tata s`a gandit si la broscute.. si`n loc de inima de vita liotifizata.. le`a dat inima de miel cruda :D sa simta si ele sarbatorile :D
twinkie...chestia aia pe care a scos-o masculul, era cumva mare si neagra?! Ca si al meu a scos ceva si m-am cam speriat... anyway daca aia chiar este "jucaria" lui inseamna ca femelele sunt foarte fericite :)) It's so huugeee! :)
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
felicitari twinkie sa te bucuri de "nepotei" chiar daca ouale nu sunt fecundate poate ai o surpriza de paste! apropo cati ani are femela?
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
12 mesaje
|Pagina 1 din 1