Stresul
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Stresul
La mine la bloc niste muncitori lucreaza la etajul superior si tot bzie cam 4 ore pe zi(tot asa de o saptamana)credeti ca le streseaza pe testoase ? :|
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Si daca le-ar stresa ce ai putea face ... probabil este destul de deranjant sunetul, mai ales daca este produs la o intensitate mare
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Andr3 scrie:De ce le-ar fi stesat drumul pana la parintii lui ?
Si eu o duceam inainte pe Loli (cand aveam un acvariu mai mic , acum nu mai pot pentru ca e prea mare) la bunici (mergeam in fiecare weekend si o luam aproape tot timpul) si nu cred ca o stresa deoarece era tare linistita
Sper ca n-ai transportat-o in acvariu cu apa. :shock: Are toate sansele sa se innece. Transportul testoaselor se face pe uscat.
Faptul ce era "tare linistita" poate fii si un semn ca nu mai facea nimic fiind socata de frica.
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
chiar nu cred ca e o problema transportul broscutelor :D .Eu de fiecare data cand plec la munte sau in week-end la vreun gratar (si nu am unde sa il las)il iau cu mine si il mai las prin frunze,iarba.Se simte foarte bine(dar necesita foarte multa atentie) si nu are nici un fel de problema la drum..sta tare cuminte la mine in brate sau chiar pe bordul masinii:)..normal ca nu in apa.Pana la urma depinde si de cum le obijnuiesti. :wink:
8 mesaje
|Pagina 1 din 1