Sperietura !!!

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Sperietura !!!

de robyroby » 26 Ian 2009, 22:20

Haideti sa va povestesc ceva.

Azi am schimbat apa testoaselor mele.In timp ce am spalat acvariul cele 2 testoase ale mele au stat intr-un lighean ROSU.Intre timp apa din lighean se racise.Am luat testoasa mare...am pus-o in acvariu.Am luat testoasa mica ,,, am pus-o in acvariu numai ca ... s-a dus la fund ca un bolovan :(.Era retrasa de tot in caparace.Am scos-o.Nu stiam ce sa fac . Am mers in bucatarie unde se aflau parintii mei.Am spus :"Cred ca a murit testoasa mica".Mami a venit , a luat-o in mana si a pus cealalta mana deasupra si a inceput sa sufle le ea ca sa o incalzeasca...Am crezut ca e moarta.A mai suflat un pic mami si s-a miscaaat :D :D :D .Apoi a deschis un ochi.Apoi celalalt . A pus-o mami in acvariu.Iar s-a dus la fund si a inchis ochii.A luat-o in mana si a pus-o in fata pungii cu mancare.A batut vreo 2 minute cu punga in birou si testoasa mea hoata a tasnit din carapace spre punga cu mancare :lol: .A pus-o mami in acvariu si a inceput sa inoate ca besmetica.Voua vi s-a mai intamplat asa ceva?Sa fie din cauza temperaturii scazute a apei din lighean(21-22 Grade celsius)?Sau din cauza culorii ligheanului?Daca nu vi sa mai intamplat macar stiti ce sa faceti de acum daca nu stiati :lol: .HAPPY END - asta e important
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
Testos activ
Testos activ

de Monoceros » 27 Ian 2009, 00:19

Era somnoroasa saracuta! :wink:
Testos Admin
Testos Admin