Modele terarii
1. daca puteai face umpic mai lat era mai ok (macar inca odata cat e scara, ca daca se sperie si sar in apa.. sar direct pe scara...
2. insula ai putea sa o faci din ceva de plastic... ca sa poti ridica nivelul apei pana la ea. lemnu se va umfla daca faci asta. (poate chiar din bucatile de lambriu care sunt intr`un cadru)
2. insula ai putea sa o faci din ceva de plastic... ca sa poti ridica nivelul apei pana la ea. lemnu se va umfla daca faci asta. (poate chiar din bucatile de lambriu care sunt intr`un cadru)
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Mult mai bine asa. Arata chiar bine.
Eu recomand nisip cu pamant pe insula, nu pietre, sa stea si testoasa pe ceva moale. Si plantata iarba si ferigi. Si poti incerca sa pui si in apa o planta acvatica de tip iarba sau muschi.
Si cred ca poti pune si mai multa apa, ca atunci cand sare testoasa de pe insula, sa nu se loveasca de fund.
Pana la urma tot mediile improvizate si lucrate cu mana proprie ies cel mai bine :d
Eu recomand nisip cu pamant pe insula, nu pietre, sa stea si testoasa pe ceva moale. Si plantata iarba si ferigi. Si poti incerca sa pui si in apa o planta acvatica de tip iarba sau muschi.
Si cred ca poti pune si mai multa apa, ca atunci cand sare testoasa de pe insula, sa nu se loveasca de fund.
Pana la urma tot mediile improvizate si lucrate cu mana proprie ies cel mai bine :d
Buna
Buna dimineata stimati colegi. Iarba naturala parca as ezita sa pun doarece zic ai mie ca iarba naturala miroase sau nustiu ce, nisip parca nici deala nas pune pentru ca cum se urca ele ude pe el il iua pe elel si il duc tot in apascara vad eo poate o fac mai ingusta.. revin mai tarziu cum update :D
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Buna dimineata
Buna ziua stimati colegi, am aflat de dimineata ca saptamana viitoare e posibil sa plec la Piatra Neamt si pe drum la intoarcere ma-m gandit sa imi iau inca o testoasa de acolo intrebarile mele ar fi
1.Este cineva din Piatra Neamt care sa imi poata spune pe unde este un pet shop cu testoase?
2.Sunt pet shopuri in Piatra Neamt
3.Era hombarck in Neamt?
4.Daca gasesc vor rezista pana in Suceava?
5.Ce ziceti sa imi mai iau una?
Ultima intrebare e cea mai neobisnuita pentru mine eo as vrea pentru ca stiu ca o sa am grija de toate 3 ;)
Va multumesc
Cu stima
Coddytzza
1.Este cineva din Piatra Neamt care sa imi poata spune pe unde este un pet shop cu testoase?
2.Sunt pet shopuri in Piatra Neamt
3.Era hombarck in Neamt?
4.Daca gasesc vor rezista pana in Suceava?
5.Ce ziceti sa imi mai iau una?
Ultima intrebare e cea mai neobisnuita pentru mine eo as vrea pentru ca stiu ca o sa am grija de toate 3 ;)
Va multumesc
Cu stima
Coddytzza
Buna
Da m-am gandit si al donatie dar asi vrea un Tse fata baiat dar m-am uitat intre timp pe ocazi si nu am gasit nimika totusi asi prefera sa o cumpar dar nu stiu sigur daca o sa imi iau asa m-am gandit...
Salut
Salut am cautat si nu am agsit de cumparat... mai multe chesit sub denumireile de testoasa dar daca adopt una de e Tranchemys Adoption Romania e fondata de un user de la noi nu?
Buna
Buna dimineata stimati colegi am cautat la adoption romania si nu am gaist nimika mai recent...
Dar daca imi permiteti sa intreb...
Adopt testoasa de florida (Tranchemys scripta elegants) varsta 2luni sau de
1 an sau 2 ani
daca gresesc rog moderatori sa ma avertizeze sau sa imi sterga fraza cu adopt
Dar daca imi permiteti sa intreb...
Adopt testoasa de florida (Tranchemys scripta elegants) varsta 2luni sau de
1 an sau 2 ani
daca gresesc rog moderatori sa ma avertizeze sau sa imi sterga fraza cu adopt
of, noroc ca am gasit forumul vostru ca altfel nu stiu ce ma faceam.... imi doresc asa mult broscutele, si cand vad ce scrieti pe forum si ma mai uit si la filmari imi vine sa fug la magazin sa le cumpar... doar ca e 8 seara, si in plus, nu am nimic pt ele acum... oare cum o sa rezist eu 2 luni pana plec in Ita? :uaaa
imi pare bine ca am terminat scoala, ma doare fundul de cand stau la calc si citesc forumul testoselor si testoaselor.. nu de la invatat... de cand astept momentul asta...
imi pare bine ca am terminat scoala, ma doare fundul de cand stau la calc si citesc forumul testoselor si testoaselor.. nu de la invatat... de cand astept momentul asta...
Salut
Salut Mihai ceea ce ai postat tu nu prea are nici o legatura cu topicu sar considera Off-Topic, dar numi purta pika doar am vrut sa iti zic. Stiu senzatia pe care o ai inainte sa iti iei testoasele asa eram eu inainte sa imi iau testoasele, eram in totalitate atasat de ele chair daca nu le avem, imi amintesc ca veneam de la scoala la dadeam in colo de temem le facme pe seara si tot citeam despre testoase, dupa ce leam primit cadou de la taicamiu stiu ca mai tot timpu mi l-am ocupat cu amenajarea acvariului ideei noi in fiecare zi etc. Acum ca sa zic asa is atasat foarte tare de ele chiar daca sunt la mine de numai 3 luni si ceva aproape 4, cand le luasem aveau 4 luni deci acuma ar trebui sa aiba 7-8 luni :X
Off-Topic: As vrea sa intreb admini cand se face sectiunea reproducere
Cu multa stima
Coddytzza
Off-Topic: As vrea sa intreb admini cand se face sectiunea reproducere
Cu multa stima
Coddytzza
Buna
Buna ziua stimati colegi astazi in mementul de fata am vrut sa intru pe site sa vad ce mai e nou si asteptam sa se deschida fierfox si am vazut ca baietelu a deschis gura in apa cu faptu ca nu era nimika :O :shock: Presupun ca a cascat nu? intrebare
1. Testoaselor cnad le e somn casca ca si oameni
asta ar fi trbuie sa ma ingrijorez a deschis gura doar odata ca situ ca daca deschide de mai multe ori e o poblema de respiratie va multumesc
Cu stima Coddytzza
1. Testoaselor cnad le e somn casca ca si oameni
asta ar fi trbuie sa ma ingrijorez a deschis gura doar odata ca situ ca daca deschide de mai multe ori e o poblema de respiratie va multumesc
Cu stima Coddytzza