Broscuta mea in viata ei de zi cu zi

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

de LGE » 31 Mar 2009, 13:58

Azi i am dat si un fluture dala cu aripile albe l a mancat imediat si pe ala
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 31 Mar 2009, 15:39

Acum nu te apuca sa-i dai tot felul de ganganii si insecte. Unele pot fi toxice. Spre exemplu, fluturele pe care i l-ai dat, daca nu ma insel, are un praf pe aripi, care nu stiu cat de bine ii face testoasei.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de LGE » 31 Mar 2009, 15:53

Florin scrie:Acum nu te apuca sa-i dai tot felul de ganganii si insecte. Unele pot fi toxice. Spre exemplu, fluturele pe care i l-ai dat, daca nu ma insel, are un praf pe aripi, care nu stiu cat de bine ii face testoasei.

Cam ce insecte as putea sa ii dau ? da intradevar fluturele are un praf pe aripi un fel de polen ...
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 31 Mar 2009, 18:47

eu nu cred ca are nimic ... sa fim seriosi in natura nu au parte si de praf de pe aripile insectelor care le mananca? nu sunt la fel de sensibile ca si pestii......cine credeti ca in natura le da pestisori si inima de vita?? :shock:
Testos meserias
Testos meserias

de LGE » 31 Mar 2009, 18:59

Kirill scrie:eu nu cred ca are nimic ... sa fim seriosi in natura nu au parte si de praf de pe aripile insectelor care le mananca? nu sunt la fel de sensibile ca si pestii......cine credeti ca in natura le da pestisori si inima de vita?? :shock:

Cam ai dreptate din punctul meu de vedere, in natura nu le ia nimeni cubulete de inima de vita si nimeni nu le spala insectele inainte sa le manance ...
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 31 Mar 2009, 19:43

Cine crezi ca le da fluturi in natura? Ele se hranesc in natura cu insecte acvatice (asta pe langa pestisori, larve de insecte, mormoloci, crustacee si animalute mici, acvatice sau terestre), care nu au niciun fel de polen pe aripi. In al doilea rand, da, testoasele din captivitate sunt ceva mai sensibile decat cele din mediul natural, deoarece in captivitate nu isi pot procura toate mineralele si vitaminele de care au nevoie.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de LGE » 02 Apr 2009, 06:58

De aseara am observat ca broscuta mea nu mai deschide ochi stang , de ce ?
Testos juvenil
Testos juvenil

de LGE » 03 Apr 2009, 18:54

In aceasta dimineata broscuta a murit. asta e ... acest mesaj este ultimul care il mai postez pe acest forum . Nu mai am broscuta asa ca nu mai intru aici . asta e .... Va multumesc tutoror pentru sfaturile de care am avut nevoie etc .
Testos juvenil
Testos juvenil

de robyroby » 03 Apr 2009, 19:09

LGE scrie:In aceasta dimineata broscuta a murit. asta e ... acest mesaj este ultimul care il mai postez pe acest forum . Nu mai am broscuta asa ca nu mai intru aici . asta e .... Va multumesc tutoror pentru sfaturile de care am avut nevoie etc .

Mda....cred ca e de la acel fluture:|O fi fost Fluturele Alb Al Verzei si din cate stiu eu e toxic.Asta e
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
Testos activ
Testos activ

Anterior