Piele macerata?
Exact, Bucuresti, sector 3, iar pet shopul este renumit :Zoomania Cora Pantelimon.
Azi am mai cautat prin pet shopuri protectie pentru incalzitoare si s-au uitat la mine de parca vorbeam limbi straine. Daca aveti o idee de unde as putea cumpara, sa ma anuntati, va rog.
Azi am mai cautat prin pet shopuri protectie pentru incalzitoare si s-au uitat la mine de parca vorbeam limbi straine. Daca aveti o idee de unde as putea cumpara, sa ma anuntati, va rog.
- Testos activ

Sheppard, veterinarul mi-a spus ca becul Repti Glo 5.1 trebuie inlocuit o data la 6 luni, deoarece dupa aceasta perioada nu mai emite cantitatea suficienta de ultraviolete.
Multumesc pentru info...E departe Afi, dar voi incerca sa ajung cat mai repede.
Multumesc pentru info...E departe Afi, dar voi incerca sa ajung cat mai repede.
- Testos activ

Eu zic ca il poti lasa 1 an, asa cum scrie pe siteul exo-terra si pe ambalajul produsului. Iti poti face cont la ei pe site unde ai optiunea sa treci data cand ai montat becul si te anunta automat cand trebuie inlocuit.
Oricum, nu va sta aprins 24h/24h, ci in medie 8h/zi . Bineinteles nu e rau deloc sa il schimbi dupa 6 luni.
Oricum, nu va sta aprins 24h/24h, ci in medie 8h/zi . Bineinteles nu e rau deloc sa il schimbi dupa 6 luni.
Eu am mai comandat de la magicaquarium si trebuie sa le trimit acuma un incalzitor la garantie pentru ca in sibiu nu am reprezentanta care se ocupa cu asta, dar in bucuresti nu cred ca ai probleme cu asta.
La filtre nu ma prea pricep, dar oricum va trebui sa iei unul pentru un volum mai mare decat ai (testoasele fac multa mizerie si dau de lucru la filtru), deci cel pt 100l ar fi ok.
La filtre nu ma prea pricep, dar oricum va trebui sa iei unul pentru un volum mai mare decat ai (testoasele fac multa mizerie si dau de lucru la filtru), deci cel pt 100l ar fi ok.
La filtre Fluval am citit ca cele 105 sunt pentru bazine sub 100 l, iar Fluval 205 pentru bazine sub 200 l...:D intru in ambele categorii. Dar cred ca 205 are debit prea mare si mi-e teama sa nu dea cu testoasele de toti peretii.
- Testos activ

Am gasit protectie pentru incalzitor, chinezeasca...sper sa se potriveasca. Maine sau poimaine voi avea incalzitorul si foarte probabil si becul Repti Glo. Am lansat si o intrebare pe un topic nou in legatura cu filtrul. As vrea sa iau unul performant, sa curete bine, sa schimb apa la o luna si sa fie silentios. Oare ce alte caracteristici ar trebui sa ma intereseze la un filtru?
- Testos activ

Si mai am o intrebare: filtrul extern Fluval este silentios? Patronul unui magazin de acvaristica mi-a zis ca JBL CristalPROfi este foarte bun insa am auzit de la altcineva ca face zgomot destul de mare. Sunt deconcertata...nu stiu ce sa cumpar.
- Testos activ

Sincer, ma abtin sa raspund concret la intrebari pentru ca sunt cam la fel de incepator ca si tine intr-ale filtrelor (am 2 mici interne in recipientele cu testoase mici; restul testoaselor stau in helesteu unde inca nu am filtru, desi probabil va trebui sa iau anul acesta si ma va costa o gramada).
Nu prea vad de ce ar trebui amplasat filtrul extern neaparat sub nivelul apei, doar daca exista vreo specificare anumita in acest sens a produsului respectiv (depinde cum executa filtrarea mecanica si cum trage pompa apa).
Dar la volumul tau de apa (60+ L) nu e nevoie neaparat de filtru extern. Filtrele externe sunt in general pentru cantitati mai mari de apa de 100-150+ L. Pe de alta parte, curata mult mai bine apa si au mai multe medii de filtrare.
In domeniul filtrelor recomand sa astepti un raspuns din partea lui Pandy, Monoceros, Balamuc sau da-le direct un mesaj privat in caz ca nu observa topicul acesta. Sigur te vor ajuta in timp util si se pricep in acest domeniu.
Nu prea vad de ce ar trebui amplasat filtrul extern neaparat sub nivelul apei, doar daca exista vreo specificare anumita in acest sens a produsului respectiv (depinde cum executa filtrarea mecanica si cum trage pompa apa).
Dar la volumul tau de apa (60+ L) nu e nevoie neaparat de filtru extern. Filtrele externe sunt in general pentru cantitati mai mari de apa de 100-150+ L. Pe de alta parte, curata mult mai bine apa si au mai multe medii de filtrare.
In domeniul filtrelor recomand sa astepti un raspuns din partea lui Pandy, Monoceros, Balamuc sau da-le direct un mesaj privat in caz ca nu observa topicul acesta. Sigur te vor ajuta in timp util si se pricep in acest domeniu.
Nu stiu cum e Fluval extern, am intern. La extern (Tetratec EX700) zgomotul pe care-l face este insesizabil. Zgomot iti produce apa daca cade de la inaltime.
Acum, nu stiu ce sa zic, depinde si de toleranta fiecaruia. Poate eu ma impac bine cu un model si tu sa fi mai sensibil.
De amplasat trebuie la un nivel mai jos. De ce? Nu stiu, asa recomanda :)
Acum, nu stiu ce sa zic, depinde si de toleranta fiecaruia. Poate eu ma impac bine cu un model si tu sa fi mai sensibil.
De amplasat trebuie la un nivel mai jos. De ce? Nu stiu, asa recomanda :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact