Joaca
Pare misto chestia asta cu oglinda, am vazut si intr-un magazin unde avea 3 testoase ca una era obsedata de a urmari reflexia proprie, o sa ii pun si eu una si sa vad ce va face sunt tare curios
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
daaa
si broscuta mea e mega jucausa:D...si nu se ascunde niciodata in carapace :D . Imi e asa draga, mai ales cand o vad ca se agita cand ii pun un pix pe sticla acvariului si ea se chinuie sa-l prinda sau il urmareste oriunde il duc. Suzy..suzu mai nou, nu musca din insulita ci din plantele din plastic si le muta prin tot acvariul. Mi-e asa draga! :P :rock :happy)
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
vezi ce s-a mai scris inainte si inspira-te.
Eu acum o las cat maimult sa exploreze din casa, o mangai, etc.
in apa, inca nu am reusit sa-i cumpar prostioare.
am o coaja de nuca de cocos taiata cat sa-i fie ca o casuta si o agita pe aia acolo. Oglinda o tine mai linistita,ca nush ce are de clipoceste apa aia cu labutele foarte mult, ca si cum ar vrea afara.
Eu acum o las cat maimult sa exploreze din casa, o mangai, etc.
in apa, inca nu am reusit sa-i cumpar prostioare.
am o coaja de nuca de cocos taiata cat sa-i fie ca o casuta si o agita pe aia acolo. Oglinda o tine mai linistita,ca nush ce are de clipoceste apa aia cu labutele foarte mult, ca si cum ar vrea afara.
Si eu le mancai, le mai scot si la plimbare doar ca atunci cand ies din acvariu baga o viteza si au un punct fix unde vor sa ajunca, sub pat. Nu cred ca e o idee buna sa le pun o minge de ping-pong pt ca ele cateodata se sperie si cand le pun mancare langa ele.
- Testos juvenil

kity_mmr scrie:Cum sa le fac sa aiba incredere in mine? Sa petrec mai mult timp cu ele? Sau doar sa nu fac miscari bruste?
Testoasele sunt reptile iar reptilele nu pot fi dresate, cu increderea e mai de discutat o sa ti-o castige in timp, fara miscari prea bruste in preajma lor si chiar daca ti se pare o idee proasta sau deplasata mai vorbeste cu ele, fale complimente si tot felu' o sa vezi ca o sa fie altfel (la mine a tinut)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact