o problema de crestere

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

de kity_mmr » 10 Sep 2007, 18:27

Multumesc de sfat
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 10 Sep 2007, 18:35

Placerea a fost de partea mea sa te ajut :thumbsup:
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

o sugestie pt testoseii cu conjunctivita +un S.O.S.

de Aky » 06 Feb 2008, 10:27

Ziua buna tuturor, ma bucur ca am ajuns la voi :). Sper ca nu sunt off-topic prea tare.
Am citit cat am apucat din forum, in timp, dar inca mai studiez. Am doi testosei de apraope un an jumate, fetita se numeste Turbo iar baiatul Zgubi. Fetita e mai mica decat jumatate din Zgubi, dar despre asta o sa mai intreb.

Sugestia pt conjunctivita:
Sunt patita, acum 3 luni Zgubi a fost o luna jumate orb si aba manca o data pe saptamana. Pot recomanda celor cu probleme cabinetul veterinar de la Unirea, in spate la Hotel Horoscop, tel 335.06.02. 2 injectii/zi, 3 zile pe saptaman, o luna si ceva - ce i-au facut nu stiu, dar l-au facut bine doctoritele de acolo, care ele insele au 2 testoase mari. Succes!

Si rugamintea.. pe langa alte probleme de alimentatie, educatie etc amu am o mare problema :( porcul de Zgubi se distreaza muscand-o pe Turbo (dupa ce o inghesuieste in vreun colt de acvariu) de carapace deasupra cozii, aproape i-a dat sangele... am mai citit pe aici despre asta, dar.. nu prea ii pot separa, n-am spatiu.. Pe el il mai altoiesc peste botic usor cand il vad ca o ciuguleste, deja sta departe de ea cand ma vede.. da nu stiu daca e o solutie.. Stupid question: as putea sa dau cu ceva amar sau rau la gust pe Turbo pe carapace, sa nu mai aiba Zgubi placere la ciugulit? :shock:

Multam fain de primire si salutari lui Monoceros si celorlalti tzesto-fani.

de Florin » 06 Feb 2008, 10:43

Bine ai venit! :blob:
Desi mesajul tau se potrivea mai jos in topicul ,,comportament neinteles", o sa iti raspund aici.
Nu este nevoie sa le separi, deoarece vor inceta sa se bata, dar tu pana atunci, trebuie sa fii atent sa nu se raneasca si sa le separi atunci cand se bat.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de Aky » 06 Feb 2008, 11:04

Multzamesc Florin, pentru intelegere si sfat. :( numai ca.. bataia e unilaterala, baiatul (daca o fi baiat! o sa tirmit poze, cu rugaminte de confirmare..) o ciuguleste cum o prinde, iar fetita e super speriata de el deja. Deci nu am cu ce sa ii dau pe carapace, ceva amar sau nasol la gust? :( Sper sa nu mi-o manance la micul dejun..

de Adriana » 06 Feb 2008, 11:28

Salutare, Aky! :D
Aceeasi problema o aveam si eu la inceput, cand le-am pus impreuna, numai ca amandoi se bateau, fetita mai tare. Incetul cu incetul, (eu ii certam pe ei de fiecare data, poate nu le mai dadeam mancare uneori) au inceput sa se potoleasca. Acum nu prea mai fac razboaie prin acvariu...
Nu cred ca ar putea fi ceva cu care sa-i dai, ar putea fi toxic pentru ea, si mai bine nu risti.
E o chestiune de timp, pana se vor obisnui impreuna. :wink:
Testos juvenil
Testos juvenil

de Aky » 06 Feb 2008, 11:37

Adriana, con-soarta intru testosenie, :shock: tzestolonii stau de aproape un an jumate impreuna! Ea l-a pazit cand a fost bolnav, statea langa el cu orele.. si acuma prostu asta o ciuguleste, iar ea e terorizata, mai sa sara din acvariu.. Inca incerc cu vorba buna si bobarnacele peste boticul stimabilului.

Multam fain de vorbe si zi buna :)

Anterior