Interesant!
adrian scrie:Si mie mi-a zis aceelasi lucru legat de pestele oceanic.Interesant, mai ales pt ca in FLORIDA nu este ocean.
buna,
si atunci de ce mananca cu asa placere si inima de vita?!
Broscute prostute: Doroftei si Smarandescu
- Testos juvenil

.salut in legatura cu hrana broscutelor si mie mia spus doctorul la care merg cu ele la un cabinet din madrid si sant multumit de el si cunoaste animalele exotice foarte bine cum ar trebui hranite ele este adevarat in legatura cu pestele sa ii dau la broscute peste cam de la varsta de 8/9 luni de zile mia zis de niste pestisori foarte mici care seamana ca hamsii dar care sant pesti oceanici dar si alte tipuri de pesti sa fie taiatzi in bucatzi mici si ne curatatzi de intestine oase solzi asa cum sant ei inima de vita la fel iar in legatura cu gamarus mia zis ca nu ar fi indicat sa le dau deoarece au mult potasiu iar lor le trebuie mai mult calciu iar pe deasupra nu sant foarte hranitoare iar mia spus sa le dau foarte multe verdeturi si cat mai diversificat cum ar fii morcov,frunze de morcov,brocoli,salata verde dar sa nu fie iceberg,rosi,capsuni,cirese,dovlecel iarverdeata sa le dam cam de 2/3 ori pe saptamana iar de fiecare data tot altceva iar in legatura cu salata eu leam dat salata verde creatza si sant inebunite dupa ea iar dandule verdteaza nu mai avetzi nevoie de a le administra vitamine si imunitatea lor va fii mai mare iar cu pestele la fel cand am sa mai vb cu el am sa il intreb mai multe si am sa va tin la curent.
Azi leam dat lubenita la broscute dragoste la prima vedere incercatzi si voi cu lubenita
Azi leam dat lubenita la broscute dragoste la prima vedere incercatzi si voi cu lubenita
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil