am nevoie de niste sfaturi
Mersi si eu sunt mai fericita acum cu noul lor camin...am gasit in pet shop niste stelute cu ventuze si mi s-au parut dragute(sunt moi si placute la atingere) cred k le place...ornametul acela negru are o gaura mare prin care testoasele incap si pot iesi pe desupra dar inca nu au intrat :( e o chestie de tip sau...? thx all
P.S. Am facut comanda la pet shopul local la repti glo 5.0 (am citit pe forum k e cel mai bun) si mia propus vanzatoare sa imi faca capac pt acvariu ce sa contina neonul reptiglo 5.0 lumina infra rosie pt caldura filtru apa incalzitor pt suma de 180 de lei din care imi va scadea valoarea celor cumparate precedent ... ce ziceti merita sau sa o las balta???
P.S. Am facut comanda la pet shopul local la repti glo 5.0 (am citit pe forum k e cel mai bun) si mia propus vanzatoare sa imi faca capac pt acvariu ce sa contina neonul reptiglo 5.0 lumina infra rosie pt caldura filtru apa incalzitor pt suma de 180 de lei din care imi va scadea valoarea celor cumparate precedent ... ce ziceti merita sau sa o las balta???
- Testos juvenil

in una din fotografii mi s-a parut, nu stiu daca e asa, ca acvariul e mai mare decat masa/suportul pe care sta. Daca e asa nu e bine ca o sa crape; daca doar mi s-a parut......scuze. :eusa_think: Intre masa si acvariu sa ai mereu ceva moale (fie un prosop mai gros fie cumperi o bucata de burete subtire de marimea acvariului).
P.S. Ai amenajat un spatiu foarte frumos si cred ca broscutele sunt mult mai fericite acum :rock
foarte frumoase stelutele :wink:
P.S. Ai amenajat un spatiu foarte frumos si cred ca broscutele sunt mult mai fericite acum :rock
foarte frumoase stelutele :wink:
2 broscute adulte de florida: Carapace si Verde
- Testos juvenil

Felicitari pt acvariu, f frumos si eu sunt de parere ca merita...eu am tinut-o pe a mea vreo 3 sapt in acvariu din ala mic si cand i-am facut unu maricel si am instalat-o acolo...nu se mai satura de inotat...iar acum dimineata si-a facut program "ture de bazin" :) ...chiar am observat o crestere spectaculoasa de cand cu casa noua...
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.
Si asta ce e?
[Offtopic]
Te rog, abtinete de la astfel de recomandari!!! (am mai discutat asta)
Cred ca stii si tu cum ii romanu'... "las' ca merge s'asa". Se poate culca pe o ureche, ca are suficienta caldura data de calorifer si i-o cumpara la "paste" incalzitor cu termostat.
Din cauza asta nu a ajuns tara asta "nicaieri", pentru ca *romanu' continua sa spuna "las' ca merge s'asa".
PS: Oricum, te cam contrazici cand spui "pe sau langa calorifer"... "intr-o zona ferita de curenti",... caloriferele sunt amplasate sub ferestre, zona unde de obicei sunt curenti de aer... bineinteles, daca nu ai termopane serioase (si nu a spus nimeni ca toata lumea are termopane).
No offens *romanu'... 'persoanele excluse sunt defata' ...
[/Offtopic]
carapace a si scris: P.S. Pana cumperi un incalzitor pune acvariul pe sau langa calorifer, au neaparata nevoie de caldura.
Apropo de romani, eu mai stiu ceva, SE BAGA IN SEAMA AIUREA !!! Dar cei de fata se exlucd, normal...
[Offtopic]
Te rog, abtinete de la astfel de recomandari!!! (am mai discutat asta)
Cred ca stii si tu cum ii romanu'... "las' ca merge s'asa". Se poate culca pe o ureche, ca are suficienta caldura data de calorifer si i-o cumpara la "paste" incalzitor cu termostat.
Din cauza asta nu a ajuns tara asta "nicaieri", pentru ca *romanu' continua sa spuna "las' ca merge s'asa".
PS: Oricum, te cam contrazici cand spui "pe sau langa calorifer"... "intr-o zona ferita de curenti",... caloriferele sunt amplasate sub ferestre, zona unde de obicei sunt curenti de aer... bineinteles, daca nu ai termopane serioase (si nu a spus nimeni ca toata lumea are termopane).
No offens *romanu'... 'persoanele excluse sunt defata' ...
[/Offtopic]
carapace a si scris: P.S. Pana cumperi un incalzitor pune acvariul pe sau langa calorifer, au neaparata nevoie de caldura.
Apropo de romani, eu mai stiu ceva, SE BAGA IN SEAMA AIUREA !!! Dar cei de fata se exlucd, normal...
Avertisment :!:
[natasialex] esti offtopic.
ultima explicatie pe care o dau:
{ In acel mesaj i-am atras atentia userului [carapace] asupra recomandarilor facute (mi-am facut datoria de admin), am deschis o paranteza, ca de altfel si acum... insa am si raspuns ontopic userului [raluka88], mai jos (in acelasi post).
... No offens *romanu'... 'persoanele excluse sunt defata' ... era o gluma, doar am folosit emoticons " :P "}
End offtopic :!:
[natasialex] esti offtopic.
ultima explicatie pe care o dau:
{ In acel mesaj i-am atras atentia userului [carapace] asupra recomandarilor facute (mi-am facut datoria de admin), am deschis o paranteza, ca de altfel si acum... insa am si raspuns ontopic userului [raluka88], mai jos (in acelasi post).
... No offens *romanu'... 'persoanele excluse sunt defata' ... era o gluma, doar am folosit emoticons " :P "}
End offtopic :!:
[OFFTOPIC]
sper sa nu primesc si eu un avertisment pentru aceasta informatie dar :
"2.3 Fara reply-uri off-topic. Sunt admise devierile de la subiect, dar in limita bunului simt. Orice reply complet off-topic duce la primirea unui avertisment. "
legile sunt facute pentru a fi respectate..atat de "cei de rand" cat si de cei care le fac ... corect?
ps:nu e frumos sa va certati :never
[END OFFTOPIC]
sper sa nu primesc si eu un avertisment pentru aceasta informatie dar :
"2.3 Fara reply-uri off-topic. Sunt admise devierile de la subiect, dar in limita bunului simt. Orice reply complet off-topic duce la primirea unui avertisment. "
legile sunt facute pentru a fi respectate..atat de "cei de rand" cat si de cei care le fac ... corect?
ps:nu e frumos sa va certati :never
[END OFFTOPIC]
Ultima oară modificat de toto_alex2rap4ever pe 23 Feb 2007, 10:47, modificat 1 dată în total.
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
Vad ca s-au incins spiritele pe aici si nu cred ca e cazul.
Totusi, ca sa nu se mai ajunga la astfel de discutii legate de incalcari ale regulamentului as vrea sa le sugerez tuturor membrilor acestui forum ca pentru discutiile care nu au legatura cu titlul/subiectul unui topic exista alte doua alternative:
1. sa deschida un topic nou.
2. sa foloseasca PM-urile (mesajele private).
P.S. Sa nu aveti retineri in a deschide subiecte noi, spatiu este destul in forum pentru toti si pentru orice fel de conversa?ie :)
Multumesc!
Totusi, ca sa nu se mai ajunga la astfel de discutii legate de incalcari ale regulamentului as vrea sa le sugerez tuturor membrilor acestui forum ca pentru discutiile care nu au legatura cu titlul/subiectul unui topic exista alte doua alternative:
1. sa deschida un topic nou.
2. sa foloseasca PM-urile (mesajele private).
P.S. Sa nu aveti retineri in a deschide subiecte noi, spatiu este destul in forum pentru toti si pentru orice fel de conversa?ie :)
Multumesc!
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Si inca ceva: Nu sunt acceptate limbajul trivial si jignirile adresate membrilor acestui forum! Cei care nu se pot abtine sunt rugati sa paraseasca acest site si sa-si exteriorizeze frustrarile in alta parte.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com