Broscuta mea in viata ei de zi cu zi
Broscuta tot nu prea vrea sa manance, acum are si un filtru de apa Filtru intern Aquael Fan 2 , inclazitorul e dat la 28 de grade , eu zic ca am facut bine pana acum. Atasez si cateva poze cu acvariul si cu broscuta :

Ultima oară modificat de LGE pe 24 Mar 2009, 12:52, modificat 1 dată în total.
nu am reusit sa imi dau bine seama din poze... tu ai insulitza? unde sa poata iesi broscuta pe uscat?
sa stii ca nici ale mele cand le-am luat (tot 3 cm aveau) nu au vrut sa manance in primele zile bune. sa nu lasi mancare prea mult in acvariu ca o sa ai probleme mari cu mirosul.
cat de agitata... ale mele si acuma dupa aproape 5 luni tot agitate sunt
:) daca sunt pe insulitza si intru in camera, fug imediat, si asa cum zici si tu, se dau cu capul de geam :) dar sunt inca micute, asa ca o sa se acomodeze cu timpul.
sa ne tii la curent si multa bafta, ai o broscuta foarte draguta :)
sa stii ca nici ale mele cand le-am luat (tot 3 cm aveau) nu au vrut sa manance in primele zile bune. sa nu lasi mancare prea mult in acvariu ca o sa ai probleme mari cu mirosul.
:) daca sunt pe insulitza si intru in camera, fug imediat, si asa cum zici si tu, se dau cu capul de geam :) dar sunt inca micute, asa ca o sa se acomodeze cu timpul.
dis scrie:nu am reusit sa imi dau bine seama din poze... tu ai insulitza? unde sa poata iesi broscuta pe uscat?
Multumesc frumos :) este foarte draguta, sau dragutz inca nu stiu, este foarte agitata nu are stare deloc, insula este formata din niste pietre care nu prea se suie pe el .... mancarea o las in acvariu ca poate ii vine deodata foame si se apuca sa manance :) Voi posta in fiecare zi noi noutati .
dis scrie:ti-am zis ca o sa se acomodeze :P normal ca e un inceput bun :)
sa-ti traiasca broscutza!
Asa e , multumesc frumos :) Ma gandesc sa pun cateva boabe de grau la fundul acvariului sa incolteasca si sa creasca ... ca broscuta sa aibe ce manca, ca am niste plante artificiale si mai toata ziua musca din ele , si ma gandesc ca poate o manca graul ala .
o sa-ti blestemi zilele in curand...cu atatea pietre :) Tot shit-ul si resturile de mancare or sa ramana intre pietre si o sa ti se faca apa neagra.
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!