Joaca
apropo se joaca in afara acvariului,am si eu 3 broscute :2 micute si una mai mare.si in fiecare seara o scot pe cea mare pt. ale putea da de mancare celorlalte ,vreo ora afara
sa obisnuit si abea asteapta sa o scot.iar prin camera umbla una -una dupa tot ce misca,este foarte jucausa
iar acum am observat ca daca stau ciuciulete imi vine in palma(este foarte curioasa),incercati si o sa vedeti ca or sa va faca sa zambiti in fiecare zii :lol:
sa obisnuit si abea asteapta sa o scot.iar prin camera umbla una -una dupa tot ce misca,este foarte jucausa
iar acum am observat ca daca stau ciuciulete imi vine in palma(este foarte curioasa),incercati si o sa vedeti ca or sa va faca sa zambiti in fiecare zii :lol:
o intrebare
am doua broscute in varsta de aprox. 1 an. sunt f. simpatice, una e mai linistita, pot sa o tin in palma, sa o mangai, ridica capusorul ca si cand i-ar place. cealalta insa e zanatica, nu pot sa o tin in palme si mai nou incearca sa muste. urat din partea ei. alta e problema. in acvariu au o bucata de lemn special ptr. apa, pe care se urca amandoua, insa nu una langa alta ci una peste alta. ma ingrijoreaza asta, ptr. ca de regula e cea mai mare si mai rea deasupra. e rau ptr. cealalta? desi stau asa fara ca cea mica sa dea vreun semn ca nu i-ar place?
Ale mele sunt jucause fac .. triplu salcoF .. glumeam .. Cand simte ca intra cineva in camera .. vin la intampimare de parca le-as da de mancare.. Dar eu le dau o data la 3- 4 zile.
Daca ma joc cu degetul pe geam una dintre ele imi urmeaza degetul :P
Oricum ideea e sa nu le terozrizei si sa fi bland cu ele. pe urma o sa aibe incredere in tine.
La mine discusii imi mancau din palma ..
Daca ma joc cu degetul pe geam una dintre ele imi urmeaza degetul :P
Oricum ideea e sa nu le terozrizei si sa fi bland cu ele. pe urma o sa aibe incredere in tine.
La mine discusii imi mancau din palma ..
Da matale singur zoom .. :D
- Testos juvenil

Eu i-am pus oglinda in geamul de la acvariu, si vad ca e foarte atenta si foarte cuminte acum. Nici nu o mai intereseaza ca ma apropii de acvariu, ca se uita numai in reflexia oglinzii. Asta de vreo 10 min. sunt curios sa vad cum se comporta in continuare.
Cat despre activitatile terestre... cam la fel. Pare ca s-a mai obisnuit cu mine, dar in apa tot fuge :offf
Cat despre activitatile terestre... cam la fel. Pare ca s-a mai obisnuit cu mine, dar in apa tot fuge :offf