Am broscute
Am broscute
De astazi am primit si eu 2 broscute de la un baiat au aprox 10 respectiv 13 cm.Le tin afara intr-un mini-iaz de 180 l.Am o intrebare,cat le pot tine afara??si la iarna cum sa fac ca sa hiberneze??
- Testos juvenil

Salut! :) sa le stapanesty sanatos/sanatoasa. mini-iaz ? :P mijto... sa faci nijte poze sa ne arati si noua. cel putin io sunt interesat :) si nu e greu sa iti dai seama cum trbuie sa le tratezi daca stii cate ceva despre ele, sunt folositoare opinii, sfaturi ale celor mai experimentati. Dar sfatul meu este sa incepi sa citesti chiar de pe site-ul asta despre broscute, sa stii ce specie sunt, si ce in ce conditii sunt ok.
In primul rand trebuie sa stii si tu sa iei decizii pentru mediul in care le tii, nu e de ajuns doar sfaturiile altora. Succes mult! si sa faci nijte poze sa ne arati ;)
In primul rand trebuie sa stii si tu sa iei decizii pentru mediul in care le tii, nu e de ajuns doar sfaturiile altora. Succes mult! si sa faci nijte poze sa ne arati ;)
- Testos activ

ASa arata mini-iazul.Deocamdata nu este prea frumos aranjat deoarece este facut de curand(3-4 zile).Broscutele sunt de florida.Ce ziceti se simt comfortabil acolo??ce ar trebuis a le mai fac?Multumesc anticipat
http://www.flickr.com/photos/25883139@N04/?saved=1
http://www.flickr.com/photos/25883139@N04/?saved=1
- Testos juvenil

Din punctul meu de vedere arata bine, nu trebuie sa fie foarte incarcat, mai important este ca testoasele tale sa aiba conditii optime de vietuire.
Am vazut ca ai si scalari, am avut si eu cu ceva ani in urma si pot spune ca sunt pestii mei favoriti. :)K
Am vazut ca ai si scalari, am avut si eu cu ceva ani in urma si pot spune ca sunt pestii mei favoriti. :)K
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
O sa le pun si plante cat de curand..Se poate face ceva la broscute ca sa nu mai fie speriate???daca trec pe langa ele le vad cum o iau la fuga prin apa...Sau daca stau cu capul scos afara cand trec imediat il baga si incearca sa se piteasca.Si inca ceva de ce nu stau si ele afara l soare..niciodata nu ies din apa,ele scot capul..
- Testos juvenil

foarte klumea :) pe parcurs sigur or sa iti vina idei si o sa il infrumusetezi si mai si :D bv! Dar o intrebare pt toti testosii, nu este si ceva pericol din partea altor animale? io am o gradina, si m'am gandit si io la un mini iaz, dar cu atatea pisici si caini prin preajma, ma intreb dak nu cumva este cam periculos. O solutie ar fi sa fuga rpd in apa, si apa trb sa fie destul d adanca. Dar si pisicile se pot furisa, io am mai vazut cum stau la panda :)
- Testos activ

Super iazul si simplu nu ca in chestionarul casuta de vara unde era plin cu pietre si crengi .Misto im plce cu niste plante ar arata chiar super si sigur sar simti in habitatul lor cred ca iti lipseste un termometru sa verifici temperatura apei noaptea si ziua si sa stapanesti sanatos cei doi membri noi.Iar in legatura cu animalele care sar putea sa iti puna in pericol broscutele ai putea face un capac din plasaq de rabitz cu ochiur mici care lai puta pune peste iaz.
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

buna
la atatea topicuri cu broaste nu stiu sigur pe unde sa postez
mi-am luat azi o broscuta, de la un pet shop. este destul de mica fata de celelalte pe care le-am avut si totodata destul de speriata.sper sa se acomodeze, sa nu trebuiasca sa fac "consilere" cu ea. deocamdata o tin intr-un acvariu mic, din plastic destul de dur, cu o mica insula in mijloc. cred ca stiti tipul.
i-am luat niste picaturi, cica de pus in apa, contine vitamine si chestii. drept hrana niste viermisori uscati
ma intrebam totusi ce trebuie sa mai iau... sa ii schimb acvariu, o tin in asta.? si daca vreau sa ii pun bucati de lemn, sau pietre sa se simta "ca acasa", le pun in acvariu asta mic?incredibil de mic?!?si cum fac sa ii incalzesc apa?este de ajuns o veioza, pusa la o distanta anume de acvariu?
scuze daca par picata din luna
la atatea topicuri cu broaste nu stiu sigur pe unde sa postez
mi-am luat azi o broscuta, de la un pet shop. este destul de mica fata de celelalte pe care le-am avut si totodata destul de speriata.sper sa se acomodeze, sa nu trebuiasca sa fac "consilere" cu ea. deocamdata o tin intr-un acvariu mic, din plastic destul de dur, cu o mica insula in mijloc. cred ca stiti tipul.
i-am luat niste picaturi, cica de pus in apa, contine vitamine si chestii. drept hrana niste viermisori uscati
ma intrebam totusi ce trebuie sa mai iau... sa ii schimb acvariu, o tin in asta.? si daca vreau sa ii pun bucati de lemn, sau pietre sa se simta "ca acasa", le pun in acvariu asta mic?incredibil de mic?!?si cum fac sa ii incalzesc apa?este de ajuns o veioza, pusa la o distanta anume de acvariu?
scuze daca par picata din luna