Ochii umflati,respira zgomotos si face oac!!!
Una din broscute are iar ochii umflati ,iar celalalte 2 nu au nimica. I fac tratament de mai mult de o saptamana cu vitaplus,ca data trecuta i-o trecut. Ochsorii i s-au mai desumflat,dar nu de tot,dar respira zgomotos,oacaie si nu mananca. La veterinar in sibiu nu as duceo.pentru ca pe cealalta cand o fost bolnava mai mult mia stricato,nici acum nu sia revenit de tot,are probleme cu piciorul unde ia dat injectia,si inca nu poate inota,dar macar acuma merge bine. Apa e curata,o schimb partial destul de des...
- Testos juvenil

chiar nu sunt veterinari buni pentru broaste,can am avut problema cu cealalta am sunat la toti,si nime nu mo bagat in seama,o zis ca nu are ce sa ii faca, am fost la singurul care o zis ca sa o duc sa vada dc poate sai faca ceva,dar din pacate nu se stie, broscuta are probleme cu piciorul in care o dat injectia cu vitamine. Nu pot face nimic altceva? ochisori aproape i se vindeca,e destul de vioaie cand o scot din apa. Faptul ca nu mananca de vreo 5 zile nu ma ingrijoreaza f tare,pentru ca jaku,cealalta broscuta, nu a mancat nimic mai mult de 2 luni, si acum e f vioi si f mancacios....chiar nu stiu ce sa fac,pentru ca dc o duc la veterinar iar,nu o sa stie ce sa ii faca, o sa ii dea injecti daca vreau,cu ce vreau eu,dar atat...si sincer chiar nu stiu ce ar trebui sa ii faca
- Testos juvenil

incearca sa faci o "excursie" pana la bucuresti acolo gasesti multi veterinari buni (sunt scrisi si pe forum cativa veterinari buni din buc.)
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
bucuresti...e din pacate prea departe si nu am timp sa ajung pana acolo,maine incerc sa ajung la sighisoara,la vettera,asa cum mia recomandat cineva
- Testos juvenil

am fost la Sighisoara,la veterinar, o zis ca crede ca are pneumonie,,i-o facut o injectie cu vitamine si una cu antibiotic si ceva tratament pt ochisori. mai trebuie sa ii fac injecti inca 2 zile si sa-i continui tratamentul pt ochi ce mi l-a dat inca 3 zile. Sper sa se faca bine,nu i-o prea placut drumul si o doare piciorusul,dar inoata si e destul de vioaie. Apa e la 26 de grade,in camera is 22-24 de grade si apa e curata si au neon cu uv. La broscuta cealalta trebuie sa ii fac radiografie,sa vad daca gasesc unde...pacat de ea,dar pe asta am primit-o bolnavioara si cu carapacea deformata si nu cred ca o sa fie vreodata complet sanatoasa orice as face,oricum e mult mai bine ca inainte :)
va recomand veterra din sighisoara,ca is niste oameni la care chiar le pasa, si stiu trateze bolile mai comune la broscute
va recomand veterra din sighisoara,ca is niste oameni la care chiar le pasa, si stiu trateze bolile mai comune la broscute
- Testos juvenil

si a mele mai fac asa cand se sperie
- Testos juvenil

pai face asa de cateva zile bune .... app le-am urmarit si... si testoasa mea face cand se sperie asa .... dar oare ce inseamna ?
Come to the dark side... We have COOKIES