O intrebare
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
O intrebare
Am si eu o intrebare cam in cat tim mi se face cat palma o testoasa cu tample galbene?(ii ofer tote conditile si mancare destula) dar una cu tample rosii?(tot acelesi conditii) :D :D :) :mrgreen: :?:
cateva luni..depinde de spatiu....de hrana....in cateva luni eu zicc de la 5...6...incolo :mrgreen:
parerea mea.
nu vrei una deja cat palma? :D
parerea mea.
nu vrei una deja cat palma? :D
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
si eu am tot una cu tample galbene.azi a implinit 1 luna de cand e la mine :X . M-am atasat foarte mult de ea.In nici un Pet Shop din alba nu am vazut dinasta cu tample galbene mare.Ma speriasem . :D
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
- Testos activ

Broastele, pentru o dezvoltare corecta, depind de mai multi factori: spatiul care il au spre a innota, hrana care trebuie sa fie cat mai diversificata (nu un singur fel de mancare, ca dupa ceva timp vei reveni sa ne intrebi de ce broastele tale nu mai mananca), temperatura apei influenteaza si ea cresterea intr-o oarecare masura, si mai ales vitamina D3 (care se asimileaza in oase, respectiv carapace, cu ajutorul unui neon/bec cu UV).
Testoasa cu tamplele rosii creste la fel ca cea cu tamplele galbene atata timp cat au conditiile de viata identice; timpul in care ti se poate face cat palma depinde de conditiile pe care ti le-am enuntat mai sus
Testoasa cu tamplele rosii creste la fel ca cea cu tamplele galbene atata timp cat au conditiile de viata identice; timpul in care ti se poate face cat palma depinde de conditiile pe care ti le-am enuntat mai sus
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
salutare....sunt curios cam cat traieste o testeasa de florida fara sa manance....testeasa mea are cam 15cm...si nu a mai mancat cam de o luna...din cauza ca are conjunctivita....am fost cu ea la vaterinar si mi-a dat un tratament.....dar ma tem ca v-a murii de foame....
- Testos juvenil

12 mesaje
|Pagina 1 din 1