Inca o testoasa
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Inca o testoasa
O sa iau o testoasa de la scoala in timpul vacantei de iarna si imi stiti acvariu moentan am 30l de apa in el (am marit-o cu mult) si ma intreb nu o sa se inghesuie 3 testoase in el(testoasa de la biologie o tin numai in timpul vacantei)(e o testoasa de florida)deci ce ziceti?Acum sunt obligat sa o iau. Este mica deoarece creste in conditti mizere are un bol de 1 l de plastic nare incalzitor.. nimica. Deci are 2 cm si are 5 luni. Dar nu este bolnava ca acu 1 sapt a dus-o la un control.
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Nu stiu daca se va acomoda cu celelalte, acvariul este micut pentru doua, dar pentru trei. Poate ar fi mai bine sa la lasi sa se invete treptat, o zi-doua si pe urma sa le pui impreuna.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Ai dreptate mare dreptate si uitati asa zisul acvariu care zice doamna de biologie ca ar fi bun si reped nare nik nici incalzitor nici filtru nici uv nici nimic.Si apa sloi...si sta langa un gema care e deschis pe putin 30 min pe zi dar e exact lanaga gema e pe pervaz dar nu pot sa o iau cu nu ma lasa doamna de bio
Ce poti tu sa faci
este sa strangi bani de pin scoala de prin clasa sau chiar de la tine sa ii faci un acvariu serios si sa ii cumperi un bec si sa iil montezi frumos pe acvariu eu unu consider ca un bec de 100 e mai important de 1000 de ori de cat o insula. un tub de silicon e 10 lei si sticla iti recomand sa pui de 6 e mai scumpa dar cand broscuta va fi destul de mare incat sa nu incapa in borcanu handikapatei tale va avea un acvariu maricel io recomand sa faci un fel de cutia milei intr-o sticla de 5 l langa care sa pui un referat despre ce conditi are nevoie o broscuta sa creasca fara sa fie chinuita.
NU TE ASTEPTA SA STRANGI MILIOANE CU O ASTFEL DE TREABA dar nu uita ca tampita aia de la catedra are o influenta mare asupra elevilor daca reuseti sa o convingi ca ce face ea e neortodox pt o broscutsa sub 10 ani poate te va ajuta oferind puncte in plus la note pt sumele considerabile.
NU TE ASTEPTA SA STRANGI MILIOANE CU O ASTFEL DE TREABA dar nu uita ca tampita aia de la catedra are o influenta mare asupra elevilor daca reuseti sa o convingi ca ce face ea e neortodox pt o broscutsa sub 10 ani poate te va ajuta oferind puncte in plus la note pt sumele considerabile.
respectele mele Seba
iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie
iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie
- Testos juvenil

AM rezolvat mi-am cheltuit bugetu da ma luat un acvariu de 30 l pt broscuta dar nu mai am bani si de injcalzitor bani o sa strangem totaa clasa (dintr-o alocatie nu fac prea multe) A da si daca doamna ii da la broscuta numai gamarus (ca sunt cei mai ieftini) o sa inceapa sa nu ami manance? La mine e bine-mersi
Poaze cu testoasa care cred ca la 5 luni ale ei trebuie sa fie mult mai mare
(este cea mica din colt)

Aici se prajeste la UVa in acvariu meu deorarece acvariu ei pe care o sa il duc la scoala e inca la geamgiu aici e la mine acasa in acvariu lui redy si bulbuc

(este cea mica din colt)

Aici se prajeste la UVa in acvariu meu deorarece acvariu ei pe care o sa il duc la scoala e inca la geamgiu aici e la mine acasa in acvariu lui redy si bulbuc

10 mesaje
|Pagina 1 din 1