Broscuta speriata :(
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Broscuta speriata :(
Salut.
in aprilie 2008 am primit doua testoase mici(surori)...
amandoua au fost pescuite dintrun acvariu de la petshop cand veneau vioaie si curajoase la mancare..
In aceeasi zi au "suferit" un drum TgMures-Cluj.
in primele zile amandoua erau sfioase. Cu timpul cea mai indrazneata a inceput sa o depaseasca pe cealalta la dimensiune.
Dupa inca un drum Cluj -Sighisoara cea mica a devenit foarte sperioasa. NU tolereaza prezenta nimanui in aceeasi camera si mananca putin.
E asa cam de o luna, si nu da semne de boala sau letargie...
Broscutele au fost tot timpul impreuna, aceleasi conditii, aceeasi mancare...
Cea mai mare e foarte receptiva la "tinut in mana", si jucat cu ea..
Ce sfaturi imi dati?
am postat aici niste poze cu ele.. http://www.testoase.com/viewtopic.php?t ... &start=150
in aprilie 2008 am primit doua testoase mici(surori)...
amandoua au fost pescuite dintrun acvariu de la petshop cand veneau vioaie si curajoase la mancare..
In aceeasi zi au "suferit" un drum TgMures-Cluj.
in primele zile amandoua erau sfioase. Cu timpul cea mai indrazneata a inceput sa o depaseasca pe cealalta la dimensiune.
Dupa inca un drum Cluj -Sighisoara cea mica a devenit foarte sperioasa. NU tolereaza prezenta nimanui in aceeasi camera si mananca putin.
E asa cam de o luna, si nu da semne de boala sau letargie...
Broscutele au fost tot timpul impreuna, aceleasi conditii, aceeasi mancare...
Cea mai mare e foarte receptiva la "tinut in mana", si jucat cu ea..
Ce sfaturi imi dati?
am postat aici niste poze cu ele.. http://www.testoase.com/viewtopic.php?t ... &start=150
- Testos juvenil

Si la mine baitul care este mai mic este foarte sperios asta de la inceput si il am din luna mai si inca nu sa acomodat cu noi cand il scot afara pe pat fuge si se baga ghemuit sub mine , iar fetita care este mai mare este obisnuita cu noi nu se sperie de loc .Eu zic ca este vb de acomodare ele sant reptile nu sant ca alte animale care pot fii dresate,cu timpul se va acomoda si nu va mai fii atat de sperios iar daca se poate cat mai putine drumuri lungi ca poate si din cauza asta pot fii stresate .
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

m-am intors la Cluj, si din momentul in care leam pus in apa, broscuta cea mica era activa vioaie si deloc sperioasa.
mentionez ca e vb de acelasi acvariu, setup, temperatura ...
nu pot sami explic. anyway ma bucur sa o vad asa :D
mentionez ca e vb de acelasi acvariu, setup, temperatura ...
nu pot sami explic. anyway ma bucur sa o vad asa :D
- Testos juvenil

4 mesaje
|Pagina 1 din 1