Broasca a mancat o ventuza
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
Broasca a mancat o ventuza
Am o broasca (varsta 2 ani si 5 luni)si mi se pare ca este obeza.Are cam un kilogram si cam 20 cm carapacea.Eu ii dau sa manance de 2 ori pe zi cate putin dar ma trezeste noaptea pe la 4-5 sa-i dau de mancare.Ar trebui sa-i mai dau o masa pe zi?Sexul cum il pot afla?Alta problema ar fi ca mi-a mancat o ventuza de la incalzitor..... destul de maricica ventuza si o scoica de vreo 2 cm dar vad ca se simte f bine(deocamdata).Toata ziua innoata agitata.A avut si 2 pestisori(zebre)colocatari dar unu singur a rezistat mai mult(cam o luna).Stiti vreun veterinar bun din Bucuresti care se pricepe la testoase ?
Multumesc!
Multumesc!
Re: ajutor!broasca mi-a mancat o ventuza de la incalzitor
nu in nici un caz nu le dai de mancare mai mult de 2 ori pe zi asta nu ar fi o solutie
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
3 mesaje
|Pagina 1 din 1