Brosute de vanzare !!!
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Brosute de vanzare !!!
pentru cei interesati de achizitionarea unei broscute sunt in Deva..in piata, asta daca locuiti pe aproape...broscutele erau foarte mici nici o luna nu aveau ..cat o moneda de 10 bani..cred ca sunt sanatoase de la acelasi tip am cumparat si eu una acum 6 luni...BAFTA :!: :wink:
pretul este de 30 lei :lol:
P.S: sunt mai multi ''vanzatori ambulanti'' in piata iar de la unul dintre ei am cumparat o broscuta ce avea pneomonie :( care a murit dar acestia momentan nu au broscute :)
pretul este de 30 lei :lol:
P.S: sunt mai multi ''vanzatori ambulanti'' in piata iar de la unul dintre ei am cumparat o broscuta ce avea pneomonie :( care a murit dar acestia momentan nu au broscute :)
Ultima oară modificat de panco pe 13 Ian 2008, 13:12, modificat 1 dată în total.
Este adevarat ca super mici = super sensibile, deoarece nu au sistemul imunitar dezvoltat si se pot imbolnavi la cea mai mica senzatie, de aceea este de preferat sa cumparati testoase putin mai maricele
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
dap asa e :D si io am vazut... conteaza mult pentru broscuta ta viitoare ca cealalta broscuta sa aibe incredere in tine si sa se simta in siguranta in teritoriul ei :D cea mica cand sta ascunsa sub o piatra sau sub incalzitor si o vede pe cealalta ca inoata lejera iese de acolo si ea :D si dupa cum am mai postat intr-un topic, cea mica s-a suit pe piatra la "soare" dupa cea mare :D ( vorba vine cea mare... crd ca are 1 luna in plus, sau 2 :D )
Bafta la broscute! :D
Bafta la broscute! :D
- Testos activ

10 mesaje
|Pagina 1 din 1