tzestos in devenire :D
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
tzestos in devenire :D
Vreau sa imi iau o testoasa si pe langa toate cele aflate in cateva zile... mai vreau sa stiu dak este cineva care a reusit sa creeze conditii optime pt hibernare sau semihibernare si cum au decurs lucruriile.
:?: Si inca ceva... testoasele de florida sunt de apa dulce crd... am vaz ca s'au gasit si la noi pe malul lacurilor... dar pe net vad ca le spune SEA (mare) TURTLE, adik sunt considerate de mare? apa sarata?? io aj vrea sa le pun nijte alge ceva... dar nu stiu dak algele vor supravietui in apa dulce, sau daca broscutza o sa reactioneze negativ la alge, ori scoici. :?:
:?: Si inca ceva... testoasele de florida sunt de apa dulce crd... am vaz ca s'au gasit si la noi pe malul lacurilor... dar pe net vad ca le spune SEA (mare) TURTLE, adik sunt considerate de mare? apa sarata?? io aj vrea sa le pun nijte alge ceva... dar nu stiu dak algele vor supravietui in apa dulce, sau daca broscutza o sa reactioneze negativ la alge, ori scoici. :?:
- Testos activ

In primul rand, citeste regulamentul, mai ales alineatul 2.5 : http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=74
Eu te-as sfatui sa nu pui testoasa sa hiberneze.Este foarte riscant.
Nu cred ca este nimeni pe forum care sa creeze conditii optime pentru hibernare.
Testoasele de florida sunt de apa dulce.
Uite testoasa la care te referi tu: http://www.kirb.com/images/vista/Green% ... turtle.jpg
Despre alge, ti-am raspuns pe celalalt topic. :mrgreen:
Eu te-as sfatui sa nu pui testoasa sa hiberneze.Este foarte riscant.
Nu cred ca este nimeni pe forum care sa creeze conditii optime pentru hibernare.
Testoasele de florida sunt de apa dulce.
Uite testoasa la care te referi tu: http://www.kirb.com/images/vista/Green% ... turtle.jpg
Despre alge, ti-am raspuns pe celalalt topic. :mrgreen:
Ultima oară modificat de Florin pe 09 Feb 2009, 20:17, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Merci mult! nu aveam de gand sa incerc ceva necugetat oricum, adik nu vreau sa ma complic nici io cu hibernatul, dar daca ar fi fost ceva benefic si pentru ea si ar fi fost realizabil ( si nu ar fi implicat un risc mare si imprevisibil ) mi-as fi dat tot interesul.
MC mult si ne mai auzim pe aici ca sigur o sa mai am intrebari :P
MC mult si ne mai auzim pe aici ca sigur o sa mai am intrebari :P
- Testos activ

Salutare! Sper sa nu fiu inteles gresit, am doar o idee despre care nu stiu cat de buna sau rea este. E chinuitor pentru o broscutza de 3-4 cm sa stea intr-un vas cu coloana de apa de 7 cm, raza mica de 9cm (diametrul la fundul vasului 18cm) si raza mare de 12 cm(diametrul la suprafata de24cm)? (forma este de trunchi de con) Nu am cu ce sa fac poza si sa pun pe internet. Solutia asta, in caz ca nu este daunatoare, va fi doar pentru 3-4 saptamani pana o sa fie gata acvariul. Si insulitza va reprezenta cam 20-30% din spatiu. Inca nu am cumparat broscutza, astept reactia voastra. (Binenteles, dak este bine, o sa indeplinesc si celelalte conditii, temperatura, lumina, vitamine, mancare diversificata)
- Testos activ

6 mesaje
|Pagina 1 din 1