o intrebare
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
o intrebare
Am observat un comportament ciudata la broscuta mea. Cand e sus pe insulita isi tot zgarie codita cu ghearele de la picioare, parca o enerveaza. si ma enerveaza si pe mine... E normal? Broscutele voastre fac asa? o Fiavand ceva la codita? :?: :?: :?:
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
:(
paraziti? off..si cum sa fiu absolut sigura daca sunt paraziti. De naparlit a mai naparlit da acuma nu vad sa naparleasca...
mersi de site am sa intru sa ma documentez :( deocamdata nu stiu ce am sa fac dar daca mai stie cineva ceva de subiect sa ma anunte si pe mine please.
Va multumesc!
mersi de site am sa intru sa ma documentez :( deocamdata nu stiu ce am sa fac dar daca mai stie cineva ceva de subiect sa ma anunte si pe mine please.
Va multumesc!
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum chiar ca am pus-o"!!!
5 mesaje
|Pagina 1 din 1