Ar fi bine sa dau o testoasa spre adoptie?
15 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ar fi bine sa dau o testoasa spre adoptie?
Am doua testoase si un acvariu destul de mic (6l), mama spune ca ar fi mai bine sa dau una dintre ele spre adoptie. Desi m-am atasat de ele vreau sa traiasca cat mai bine. Ce ma sfatuiti sa fac? :cry:
- Testos juvenil

Daca parintii tai nu iti vor mai da voie cu ele si totusi tu chiar si asa nu poti sa le acorzi spatiul necesar este de preferat sa dai spre adoptie una ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nush am mai avut o broasca care a fugit, iar Loli a suferit incat nu mai vroia sa manance nustiu sigur sar fi puput sa nu manace din cauza apei prea reci pt ca atunci nu aveam incalzitor). Dar cred ca o s-o dau spre adoptie pe Broschi, dar nu prea stiu cum sa fac asta. Ma poti sfatui te rog?
- Testos juvenil

pai ai doua variante, te duci tu la categoria "Broscute testoase si nevertebrate" si acolo iti pui un post ca dai spre adoptie sau daca ti-e mai simplu imi dai mie add la messenger si imi dai si poze si tot ce vrei sa scriu in postul acela
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Stiu, te inteleg dar totusi gandeste-te ca nu o pierzi, ea nu moare, poti sa o mai vezi la cel care o va adopta, poze poate chiar sa mergi pe la el, gandeste-te ca poate unde va avea noul camin va avea conditii in care sa se simta mai bine, nu trebuie sa-ti faci asa multe griji
si eu sunt de aceeasi parere ,de a o pastra
si gandeste-te ,chiar daca o dai ,in scurt timp trebiue sa-i faci la cealalta un acvariu mai mare daca vrei sa fie sanatoasa,si poate atunci o sa-ti para rau ca ai dat-o,si asa ca,mai bine aduna bani si pastreaza-le pe amandoua,o sa ai numai satisfactii din partea lor.
si gandeste-te ,chiar daca o dai ,in scurt timp trebiue sa-i faci la cealalta un acvariu mai mare daca vrei sa fie sanatoasa,si poate atunci o sa-ti para rau ca ai dat-o,si asa ca,mai bine aduna bani si pastreaza-le pe amandoua,o sa ai numai satisfactii din partea lor.
[Florin], [diego] si [iuly_man] am inteles ce spuneti voi in legatura cu pastratul, dar ea are probleme si cu mama, mama a fost cea care i-a recomandat sa scape de una dintre ele ... nu stiu ce sa zic, cel mai bine ar fi sa faca ceea ce vrea ea
15 mesaje
|Pagina 1 din 1