Pui de Trachemys - caut casa

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Pui de Trachemys - caut casa

de Cosmina » 15 Aug 2017, 16:56

Buna

Am gasit ieri pe o alee in parcul Tineretului din Bucuresti un pui de Trachemys pe care era cat pe ce sa il calce un biciclist. Este foarte mic (undeva in jur de 4-5 centimetri lungime). L-am luat cu mine si l-am pus intr-un acvariu dintr-acela mic de plastic cu palmier in mijloc pe care l-am gasit la magazin. Este foarte activ si mancacios... I-am luat niste viermi de la magazinul de animale si ii plac extreme de mult.

Eu nu am mai avut inainte testoase si nu stiu exact cum ar trebui ingrijit si crescut. Am citit destul de mult pe internet de cand l-am gasit, dar nu cred ca poti deveni suficient de bine pregatit pentru a avea grija de un pui de testoasa intr-un timp atat de scurt. Pot sa zic ca nu este foarte fericit in acest bazin de plastic... incearca mereu sa scape de acolo. Insa eu nu am nici spatiul necesar si nici resursele financiare in momentul de fata pentru a investi intr-un acvariu mai mare.

Daca este cineva pe acest grup care doreste sa ii ofere o casa cu toate conditiile necesare (preferabil din Bucuresti pentru ca nu stiu daca rezista la un drum lung tinand cont cat de mic este), va rog sa ma sunati la 0773802742 sau sa imi dati un email la cosmina.andreeamanea@gmail.com :)
 
Mesaje: 1
Membru din: 15 Aug 2017, 16:32

Vita-Plus - supliment nutritiv pentru ţestoase, recomandat în stări carenţiale, apatie, anorexie, afecţiuni oculare, deformări ale carapacei.

Pentru a scăpa de stresul legat de apa murdară, este indicat ca pentru acvaterariile cu țestoase să se achiziționeze un filtru extern.

O hrană naturală bogată în nutrienți, dar și un meniu de nerefuzat pentru țestoasele acvatice: pește întreg și creveți pe pat de Gammarus.

Pe lângă un comportament activ și stimularea apetitului, becul Repti Glo 5.0 de la Exo Terra oferă țestoaselor aflate în captivitate necesarul zilnic de raze UVB pentru absorbția și metabolizarea calciului. La fel de eficient este și neonul Repti Glo 5.0, disponibil în mai multe dimensiuni.

Cumpără hrană, echipamente și accesorii pentru țestoasele tale, de la Animax, AllPetShop, Elefant și PETmagazin.

Pe GardenPedia găsești de cumpărat tot ce ai nevoie pentru amenajarea unui iaz cu țestoase: folie PVC, bazine, filtre, lumini, suporturi de plante etc.

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
cron