Testoasa musca din filtru...
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Testoasa musca din filtru...
De ieri/alaltieri, a inceput sa muste din lucrurile din vas.
Uneori musca in gol, sau in peretele vasului. Are mancare, dar pare sa ii placa mai mult sa muste din filtru :lol:
Se poate sa ii fi crescut "dintii" si sa vrea sa ii toceasca un pic?
Uneori musca in gol, sau in peretele vasului. Are mancare, dar pare sa ii placa mai mult sa muste din filtru :lol:
Se poate sa ii fi crescut "dintii" si sa vrea sa ii toceasca un pic?
Stiu ca nu au dinti. Au "buzele de calciu" cu care mesteca mancarea.
Am crezut ca poate simte sa le toceasca un pic.
I am dat carne de vita si pestisori uscati. Nu i am dat deloc plante acvatice.
Acum cateva zile a mancat doar putin mar.
PS: Vad ca uneori sta mai mult cu ochii inchisi. Cateodata sta doar cu unul deschis.
Ce ar putea sa aiba... ?
Mersi.
Am crezut ca poate simte sa le toceasca un pic.
I am dat carne de vita si pestisori uscati. Nu i am dat deloc plante acvatice.
Acum cateva zile a mancat doar putin mar.
PS: Vad ca uneori sta mai mult cu ochii inchisi. Cateodata sta doar cu unul deschis.
Ce ar putea sa aiba... ?
Mersi.
posibil ca vrea sa-si mai toceasca ciocul... sau cum se cheama... i-ai un os de sepie, ca e foarte bun inportriva dezvoltarii excesive a mandibulei..... dar uitete si tu, daca cand tine gura inchisa e perfect inchisa si mandibula se completeaza exact cu partea de sus nu e problema... stiu ca am mai vazut testoase care aveau aceasta problema, dar cred ca e ceva genetic... nu ma pricep....
13-05-2012
Este normal sa fie mai mare decat era, deoarece testoasa creste. O problema este atunci cand mandibula se suprapune peste partea de sus, abea atunci e grav, dar pt a prevenii asta poti folosi dupa cum am mai spus osul de sepie, dar ai grija ca osul de sepie care il ai prin casa sa fie special pt testoase, deoarece cele pt papagali sunt scufundate in niste vitamine si arome pt ei, ca altfel nici nu l-ar baga in seama.... Si nu stiu daca sunt rele pt testoase, dar mai bine nu te risti....
Ultima oară modificat de Gradinaru Alin pe 31 Ian 2013, 20:14, modificat 1 dată în total.
13-05-2012
si daca ai obs : osul de sepie pt papagali este mai ieftin decat osul de sepie pt testoase, si am mai bagat de seama ca cel pt papagali este dur pe ambele parti, pe cand cel de testoase este tare numai pe o parte, o parte fiind moale si usor deteriorabila.de asemenea cele de papagali au si o pudra deasupra, nu stiu pentru ce, pe cand cele de testoase, sunt curate . osul pt papagali este mai greu decat osul de testoase, chiar fiind perfect suprapuse(egale ca masura) etc. Sunt foarte multe diferente, dar nu stiu daca ajuta la ceva....
13-05-2012
9 mesaje
|Pagina 1 din 1