Fara mancare...
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Fara mancare...
Salut,
Am doua testoase (una cu tample rosii, una cu tample galbene) de aprox 1 an. Pe perioada sarbatorilor sunt nevoit sa le las singure :(
Intrebarea mea ar fi daca credeti ca rezista fara mancare 4 zile. Oricum ma gandeam sa las mai multa mancare pe insula, cand simt ca au nevoie sa transporte in apa.
Pana acum nu au fost lasate singure decat 2 zile.. deci chiar nu stiu...
Astept pareri, propuneri....
Multumesc!
Am doua testoase (una cu tample rosii, una cu tample galbene) de aprox 1 an. Pe perioada sarbatorilor sunt nevoit sa le las singure :(
Intrebarea mea ar fi daca credeti ca rezista fara mancare 4 zile. Oricum ma gandeam sa las mai multa mancare pe insula, cand simt ca au nevoie sa transporte in apa.
Pana acum nu au fost lasate singure decat 2 zile.. deci chiar nu stiu...
Astept pareri, propuneri....
Multumesc!
- Testos juvenil

nu le pune un surplus de mancare, si mai ales nu in apa, poate doar o cantitate mica pe insula
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Un prieten si-a gasit testoasa dupa 3 saptamani, a iesit singura de unde se pitise, si nu a patit nimic, era la fel ca in starea inaintea de o pierde.
Deci..poate sta chiar si 3 saptamani fara apa/mancare :)). Oricum nu e testoasa cu tample rosii...e alta specie.
Deci..poate sta chiar si 3 saptamani fara apa/mancare :)). Oricum nu e testoasa cu tample rosii...e alta specie.
- Testos activ

Bun, acum sunt putin cam offtopic, dar whatever... :? Un vecin de-al meu si-a gasit testoasa dupa 3 luni dupa ce a disparut prin casa in stare buna, vreau sa zic ca nu era pe moarte :lol: , sau ceva de genul... :shock:
Graptemys Pseudogeographica Pseudogeographica - ZoZy (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - BuBu (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - Callie (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - BuBu (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - Callie (2 ani)
8 mesaje
|Pagina 1 din 1