Help
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Help
Testoasele mele au o insula,cu scarita,si am mutat acvariu in alta camera,si mama noaptea vrea sa le scoata insulita ca face zgomot.E bine daca o scoate??
Trachemys scripta elegans - JumPy (4 luni)
Trachemys scripta elegans - RusTy (4 luni)
Acvariu:50x40x30; Filtre: AC-9600 Resun Incalzitoare:100w,230V 50Hz T&Y TECHMIC Bec UVB 75W
Trachemys scripta elegans - RusTy (4 luni)
Acvariu:50x40x30; Filtre: AC-9600 Resun Incalzitoare:100w,230V 50Hz T&Y TECHMIC Bec UVB 75W
Pai muta acvariul in alta camera sa nu mai deranjeze pe nimeni si lasa insulita
Nu patesc ele nimic daca le-o scoti noaptea + ca ale mele nu se urca niciodata pe insulita noaptea, ele dorm in apa.
Nu patesc ele nimic daca le-o scoti noaptea + ca ale mele nu se urca niciodata pe insulita noaptea, ele dorm in apa.
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Buna ziua. Am si eu 2 intrebari, am 2 testoase cu tample rosii, de aproximativ 3ani, femela si mascul, cand le-am cumparat erau amandoua cat o moneda de 50 de bani, acum femela pot sa spun ca este de 3 ori mai mare decat masculul? de ce? nu fac nicio diferentza intre ele, ma refer la hrana sau mediu... si intrebarea 2, as vrea sa stiu daca ar supravietuii, daca le-as da drumul intr-un lac din Bucuresti, (am mai vazut testoase acolo, dar nu cu tample rosii), tinand cont ca ele au stat numai in captivitate, si tinand cont de clima din romania.
- Testos juvenil

PYF, de obicei femelele cresc mai repede iar la maturitate ating dimensiuni ceva mai mari decat masculii - m 20cm/f 25 cm
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
5 mesaje
|Pagina 1 din 1