Oua de broscuta
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Oua de broscuta
Am citit mai multe topicuri referitoare la acest subiect dar nu am gasit raspunsul la aceste intrebari.
In dimineata aceasta o broscuta era foarte agitata, iar in zilele trecute parca se comporta ciudat (se lipea de covor, facea gesturi neobisnuite cu labutele). Eu pana azi am crezut ca sunt masculi, dar pare-se ca m-am inselat. Au 10 anisori.
Pe cand am venit de la scoala, apa toata era alba si am gasit cateva ramasite de ou. M-am speriat foarte tare, deoarece am relizat ce era problema ei. Ea vroia un loc unde sa isi depuna ouale si se pare ca uscatul pe care il au nu era potrivit ( au 75% sticla pavata cu pietricele).
Ma intereseaza urmatoare lucruri, daca s-a mai intamplat asa ceva cu voi:
1. V-a depus broscuta oua in apa?
2. De cate ori depune intr-un sezon?
3. Se poate sa fie probleme daca nu ii fac conditiile necesare pt a depune oua?
4. A reusit cineva sa incubeze ouale (fecundate de mascult) si sa iasa broscute?
Astept raspunsuri. Sunt foarte nelinistita:-s
In dimineata aceasta o broscuta era foarte agitata, iar in zilele trecute parca se comporta ciudat (se lipea de covor, facea gesturi neobisnuite cu labutele). Eu pana azi am crezut ca sunt masculi, dar pare-se ca m-am inselat. Au 10 anisori.
Pe cand am venit de la scoala, apa toata era alba si am gasit cateva ramasite de ou. M-am speriat foarte tare, deoarece am relizat ce era problema ei. Ea vroia un loc unde sa isi depuna ouale si se pare ca uscatul pe care il au nu era potrivit ( au 75% sticla pavata cu pietricele).
Ma intereseaza urmatoare lucruri, daca s-a mai intamplat asa ceva cu voi:
1. V-a depus broscuta oua in apa?
2. De cate ori depune intr-un sezon?
3. Se poate sa fie probleme daca nu ii fac conditiile necesare pt a depune oua?
4. A reusit cineva sa incubeze ouale (fecundate de mascult) si sa iasa broscute?
Astept raspunsuri. Sunt foarte nelinistita:-s
ptr raspunsurile 3-4 uite aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1445
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
buna, eu nu stiu foarte multe despre acest subiect, broasca mea e prea mica pentru asa ceva, dar in schimb, stiu ca a scris la un mom dat cineva aici, si spunea ca broasca sa face oua in fiecare an, de obicei cica se sparg, dar in orice caz nu au pui in ele ca nu avea mascul. Deci banuiesc ca femelele dupa o anumita varsta fac oua fara sa aiba nevoie de un mascul dar nu ies pui :D. Decat atat stiu despre capitolul asta :D sper sa t ajute cu ceva :-??:wink:
Oua
Mersi de raspuns. Am citit si eu despre treaba cu femelele. Nu e nicio schimbare la ele. Doar un lucru parca persista de aprox o saptamana. Noaptea cand le vizitez, pe la 12-2 , cea care a facut oua nu doarme de obicei.
Ou in acvariu
Salut, am 3 testoase de multi ani, insa doar acum 4-5 zile am vazut in spatele pietrei un ou ... deja sta acolo de cateva zile si nu stiu cum sa procedez ... parca nu l-as arunca. Aveti idee daca mai poate fi pus la eclozat si care sunt conditiile ? Multumesc
5 mesaje
|Pagina 1 din 1