schimbari dupa vizita la DR. Tudor
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
schimbari dupa vizita la DR. Tudor
vreau sa mentionez niste schimbari la broscutele mele dupa ca au fost consultate de dr Tudor: am aflat ca au un dezechilibriu in metabolism.
sfaturile domnului dr Tudor:
temp apei: 24 gradeC
hrana: doar peste oceanic
iluminat: fara iluminat
schimbatul apei: niciodata
rezultate: broscutele sunt mult mai vioaie, mananca cu mare placere peste oceanic odata pe zi, iar la carapace au o culoare mult mai naturala si mai accentuata si nu mai au acele pete roz partea de jos a carapacei (scuze dar am uitat cum se numeste). vizita la Dr a fost acum 3 saptamani, au o coloana de apa cam de 2 ori latimea carapacei, si cred ca am sa continui tot asa, scuze daca v-am plictisit cu acest subiect
sfaturile domnului dr Tudor:
temp apei: 24 gradeC
hrana: doar peste oceanic
iluminat: fara iluminat
schimbatul apei: niciodata
rezultate: broscutele sunt mult mai vioaie, mananca cu mare placere peste oceanic odata pe zi, iar la carapace au o culoare mult mai naturala si mai accentuata si nu mai au acele pete roz partea de jos a carapacei (scuze dar am uitat cum se numeste). vizita la Dr a fost acum 3 saptamani, au o coloana de apa cam de 2 ori latimea carapacei, si cred ca am sa continui tot asa, scuze daca v-am plictisit cu acest subiect
Pe mine nu m-a convins Dr. Tudor, am fost o data la el cu una dintre broscutele mele si mi-a zis ca e mascul, si ea e defapt femela. Apoi cu mancarea iar e foarte ciudat, ale mele dupa 3 zile de peste oceanic au inceput sa manance tot mai putin, chiar sa refuze mancarea. Pana la o anumita varsta ele sunt omnivore, asta inseamna ca le place mancarea diversificata, atat carne cat si legume/fructe. Apoi mai este o problema, nu stiu cati dintre voi stiti, dar nici oamenilor nu li se recomanda sa manance des carne de peste oceanic si asta pentru ca este carnea cu cea mai mare incarcatura de mercur.
Cu toate astea nu spun ca Dr. Tudor este un doctor mai putin bun, doar ca pe mine nu m-a convins.
Cu toate astea nu spun ca Dr. Tudor este un doctor mai putin bun, doar ca pe mine nu m-a convins.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Nici pe mine nu m-a convins...
Apropo de alimentatie, chiar si pe site-ul Testoase.go.ro exista o fraza in articolul BOLILE SI COMBATEREA LOR "Lipsa vitaminei B are drept consecinta o reducere sau chiar o oprire a cresterii, mai frecvent la testoasele de apa dulce, care au consumat in exclusivitate peste." Iar pe foarte multe alte site-uri straine, scrie clar ca trebuie sa le oferim o alimentatie diversificata.
Apropo de alimentatie, chiar si pe site-ul Testoase.go.ro exista o fraza in articolul BOLILE SI COMBATEREA LOR "Lipsa vitaminei B are drept consecinta o reducere sau chiar o oprire a cresterii, mai frecvent la testoasele de apa dulce, care au consumat in exclusivitate peste." Iar pe foarte multe alte site-uri straine, scrie clar ca trebuie sa le oferim o alimentatie diversificata.
7 mesaje
|Pagina 1 din 1