Broscutele mele nu vor sa stea pe insulita improvizata
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Broscutele mele nu vor sa stea pe insulita improvizata
am cumparat de doua zile doua broscute de florida nu stiu varsta dar carapacea lor masoara 5 cm, am vrut sa improvizez o insulita din pietre dar ele nu vor sa stea pe ea iar astazi cand le-am scos afara pe uscat le-a luat somnu in pat, cred ca erau obosite ce sa fac?
- Testos juvenil

Re: Broscutele mele nu vor sa stea pe insulita improvizata
Pai in primu rand trebuie sa ai o sursa de iluminare de preferabil o lampa UV . Si daca le pui lampa o sa simta caldura si se vor sui pe pietrele alea care le-ai pus.Ele sunt ca niste baterii cand se descarca trebuie puse la incarcat asa si ele la liumina deoarece ele sunt reptile au sange rece.
Elizabet
Charly
Jack
Charly
Jack
- Testos juvenil

se adapteaza la noul mediu. or sa iasa cand se vor obisnuii si vor avea si`un bec deasupra cat sa le faca caldura suficienta. iar cu dormitu.. asa fac si ale mele.. cauta locul intunecos si baga somn.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
- Testos juvenil

Re: Broscutele mele nu vor sa stea pe insulita improvizata
alexa_2010 scrie:am cumparat de doua zile doua broscute de florida nu stiu varsta dar carapacea lor masoara 5 cm, am vrut sa improvizez o insulita din pietre dar ele nu vor sa stea pe ea iar astazi cand le-am scos afara pe uscat le-a luat somnu in pat, cred ca erau obosite ce sa fac?
Aceeasi problema o am si eu cu broscutele mele, cumparate sambata. Nu le place insulita desi are beculet deasupra. Si eu m-am gandit ca este o problema de adaptare la mediu. In plus, una dintre ele este foarte sociabila (nu se sperie cand aparem langa acvariu), in schimb cealalta iese de sub insula numai cand nu este nimeni in preajma (sau stam la distanta).
Iti doresc succes.
Nici ale mele nu stau pe plaja... Ieri le-am pus apa de 7,5 cm, fata de alta data cand le puneam de 3 cm, le-am pus plaja la suprafata apei, am mai pus niste pietre si o scoica si tot nu stateau pe plaja :!: :x Cea mica se lasa sa pluteasca la suprafata apei, iar cea mare statea doar sub apa... Am avut impresia ca nu stie sa inoate... Dar cred ca statea sub apa din cauza greutatii... E cam obeza:lol:
Azi, cand le-am schimbat apa le-am pus apa ca in mod normal... si acum dorm amandoua de o parte si de alta a incalzitorului...
Azi, cand le-am schimbat apa le-am pus apa ca in mod normal... si acum dorm amandoua de o parte si de alta a incalzitorului...
Graptemys Pseudogeographica Pseudogeographica - ZoZy (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - BuBu (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - Callie (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - BuBu (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - Callie (2 ani)
9 mesaje
|Pagina 1 din 1