Ajutor!Cred ca broscuta mea nu stie sa inoate!
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ajutor!Cred ca broscuta mea nu stie sa inoate!
Broscuta mea Abby are 3 ani jumate insa eu am primit-o acum si foarte bolnavioara. Tin sa mentionez ca a stat timp de 3 ani intr-un lighean de plastic cu palmier si ca am luat-o cu o conjunctivita in stare destul de avansata. Acum ea este sub tratament cu vitamina A , acum se simte mai bine a inceput sa manance ,am mutat broscuta intr-un acvariu mare i-am pus si o piatra mare pe post de insulita , i-am pus si un incalzitor , urmeaza sa ii cumpar si un filtru pentru ca nu am apucat de duminica de cand o am sa ii cumpar dar am o problema majora. AM OBSERVAT CA NU STIE SA INOATE!!! NU POT SA PUN APA MAI MARE DECAT AVEA EA IN LIGHEAN CA NU INOATA!
Se mai ridica mititica de ea in doua picioruse sa ia aer da nu inoata!
CE SA FAC? CUM SA O INVAT SA INOATE ?
Se mai ridica mititica de ea in doua picioruse sa ia aer da nu inoata!
CE SA FAC? CUM SA O INVAT SA INOATE ?
cand le zicem la aia cu castroane cu palmier ca asa se intampla spun ca facem fite cu ei...uite exact asta se intampla daca nu are apa mai multa de cand e mica...trebuie sa ii cresti coloana de apa treptat...adauga din ce in ce mai multa apa in decurs de mai multe zile...va descoperi pana la urma ca poate inota...incepi prin a-i pune putin mai multa apa decat avea in bolul ala..(ma refer la inaltime nu la volum)..bafta
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
SUNT FOARTE FERICITA!!!!
Dupa ce am raspuns la mesajele pe care le-am primit de la voi am pus mai multa apa in acvariu astfel incat ea daca este la suprafata sa nu ajunga cu piciorusele jos, si i-am pus mancare ca sa o oblig sa inoate ca sa manance. Am supravegheat-o pentru ca mi-a fost teama ca nu se inece si am observat ca dupa mai multe incercari esuate a reusit sa inoate a papat si acum a prins curaj si o vad foarte fericita da ture de nebuna la acvariu :)) VA MULTUMESC DIN SUFLET!
Dupa ce am raspuns la mesajele pe care le-am primit de la voi am pus mai multa apa in acvariu astfel incat ea daca este la suprafata sa nu ajunga cu piciorusele jos, si i-am pus mancare ca sa o oblig sa inoate ca sa manance. Am supravegheat-o pentru ca mi-a fost teama ca nu se inece si am observat ca dupa mai multe incercari esuate a reusit sa inoate a papat si acum a prins curaj si o vad foarte fericita da ture de nebuna la acvariu :)) VA MULTUMESC DIN SUFLET!
7 mesaje
|Pagina 1 din 1