Vechea poveste...

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

de Home » 13 Noi 2009, 14:38

Eu le dau carne de peste ,vitel,pui fierte si vad ca mananca,in rest ale mele nu se mai ating de gamarus,legume nici atat,le da afara.Incearca si asa.Nu stiu dar crude????o fi bine pentru ele???Nu pot sa faca viersmisori din aceeia intestinali cum fac restul animalelor atunci knd mananca carne cruda? :?:
In viata risipim ani,iar la moarte cersim clipe!!!N.Iorga
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 13 Noi 2009, 16:48

si`n natura crezi ca sta careva sa le prepare mancarea? ... orice carne sau leguma fiarta, oparita, prajita.. isi pierde calitatile nutrive. lafel ca si apa fiarta care`si pierde mineralele.
Testos Moderator
Testos Moderator

de Home » 13 Noi 2009, 17:30

asta asa este ,dar eu consider ca animalutele de casa sunt mai pretentioase si trebuie acordata o mai mare atentie tocmai datorita faptului ca nu sunt in mediul lor natural,nu se pot confrunta cu foametea,cu pradatori si asa mai departe.Noi daca stai sa te gandesti le cam tinem prizoniere pentru placul nostru,de aceea macar atat putem face sa le ingrijim si sa le ocrotim cat mai mult ca sa nu simta lipsa libertatii.
In viata risipim ani,iar la moarte cersim clipe!!!N.Iorga
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 13 Noi 2009, 20:42

nu mai simt lipsa libertatii ptr ca n`au fost niciodata`n liberatate. sunt pretentioase ca asa le invatam noi. am vazut caini de rasa ca mananca numai salamuri scumpe. din ce cauza? ca au fost invatati asa. si aia de pe centuri si campuri ar manca si bataie pe langa o coaja de paine si`o gura de apa fara pamant si noxe.

singura rasfatare la broscutele noastre este un iaz daca stai la curte, macar pe timp de vara... si/sau un acvariu cat mai mare in casa (acvarile noastre de 100l sunt mici .. ptr mine mare inseamna de la 500l in sus)cu substrat 1-2mm alb fara plante din pacate si substrat adecvat ca ti`l scoate si`ti faci namol in bazin
Testos Moderator
Testos Moderator

Anterior