Cine ma poate lamuri si pe mine??

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Cine ma poate lamuri si pe mine??

de ralucta » 30 Mai 2009, 09:12

salutare!! am o broscuta de florida de vreo 10 luni...este foarte vioaie..dar am probleme cu mancarea...la inceput manca f f mult si diferit pentru ca i`am cumparat :creveti.inima de vita etc...d la un timp am inceput sa`i dau si niste pesti uscati special pentru broasca....ii plac foarte mult si din cauza asta nu mai mananca altceva...chiar dak incerc cu o groaza de chestii..dar dak ii dau peste mananca...ce este d facut??stiu ca nu e bine sa manance aceiasi chestie...nu am experienta in domeniu poate ma ajuta cineva...de precizat ca o am de vreo 2 luni am adoptat`o de la un petshop si cei d`acolo mi`au spus ca are 8 luni cand am luat`o...multumesc
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 30 Mai 2009, 10:10

exista metoda flamanzirii.nu ii da vreo 2 zile de macare si 95% o sa manance orice ii dai.. :D
Testos meserias
Testos meserias

de ATLANTIC » 30 Mai 2009, 10:31

asa am patit si eu cu ale mele..primele doua zile nu au vrut sa manance deloc gamarus dar acum sar din acvariu cand ma vad cu cutia venind spre ele! :lol: :D :mrgreen: :blob: :newangel:
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ

:)

de ralucta » 30 Mai 2009, 10:57

m`am gandit sa o flamanzesc logic dar...e asa micutza si fragila nu ma lasa sufletul ...dar pana la urma ce sa fac...trebuie sa o invat si altfel...multumesc oricum ...credeam ca mai sunt si alte solutii sau probabil e momentul sa ii dau si altceva sa trec pe legume,fructe...
Testos juvenil
Testos juvenil

de ATLANTIC » 30 Mai 2009, 11:02

nu itzi fie frica!las-o macar 20 de ore fara sa manance!nu v-a pati nimic!acum cativa ani am plecat pentru 2 saptamani din tara si testoasele erau mici.l-am rugat pe un prieten sa treaca zilnic pe la ele sa le dea de mancare dar el a uitat.bietele testoase nu au mancat 2 saptamani.dar cand am venit erau foarte vioaie! :shock:
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ

de abruzzica » 30 Mai 2009, 16:39

m`am gandit sa o flamanzesc logic dar...e asa micutza si fragila nu ma lasa sufletul

de curiozitate te intreb....... cat de micutza e? doar ai zis ca are 10 luni :eusa_think:

oricum infometarea da rezultate ...ca si scrofitza asta a mea facea fitze dupa ce i am dat pestisori de aia de care ii dai si tu probabil :turtle:
Testos juvenil
Testos juvenil

de ATLANTIC » 31 Mai 2009, 10:29

ai incredere in mine!altcumva nu se poate! :wink: trebuie sa o pui la respect! :dictator: :hei
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ

de fufi<3 » 31 Mai 2009, 11:34

cum se numesc acei pestisori?ca eu nu gasesc si a mea s'a cam plictisit de inima de vita si gamarus..am intrebat la pet si nu au stiut ce altceva ar putea sa-mi dea :?
Testos juvenil
Testos juvenil

Hmm

de ralucta » 31 Mai 2009, 21:29

pai...fata de mine da e micuta:))) o sa ii fac o poza si o sa o atasez la profilul meu :)
pestii nu au un nume...sunt asa intr`o punguta vidata si sunt destul d marisori sa zic un cm jum - 2 , dar eu ii rup si ii dau bucatele mai mici...se numesc pesti liofilizati ..sunt uscati..si miros urat:)) ii dau strict cat mananca pt ca imediat se murdareste apa...
problema e ca...am tinut`o fara mancare..si cand ii dau si pestii nu ii mai vrea nici pe aia...chiar nu stiu ce sa`i mai fac...help
Testos juvenil
Testos juvenil

de ATLANTIC » 01 Iun 2009, 08:41

asteapta 2 zile.cand ii vei da de mancare,las-o singura in cmera o jumatate de ora pentru ca este intimidata! :wink:
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ

de abruzzica » 04 Iun 2009, 16:51

fufi<3 scrie:cum se numesc acei pestisori?ca eu nu gasesc si a mea s'a cam plictisit de inima de vita si gamarus..am intrebat la pet si nu au stiut ce altceva ar putea sa-mi dea :?

pe punga vidata scie Peste Alb....si e produs de Bio-Lio......incearca ;la mai multe petshopuri ca nu gasesti in toate :mrgreen:
Testos juvenil
Testos juvenil

Re: Hmm

de abruzzica » 04 Iun 2009, 16:53

ii dau strict cat mananca pt ca imediat se murdareste apa...

si pestii astia care i am luat eu murdaresc apa....dar partea faina e ca pe punga scrie ca nu murdaresc apa din terariu :P :lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de ATLANTIC » 05 Iun 2009, 14:22

eu le dau Sprot la ale mele (este un peste mic de 5-10 cm)
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ