Nu prea mai mananca
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Nu prea mai mananca
de cv timp copii mei Naomi si Tupeu nu mai au pofta de mancare cum aveau inainte...au mancat bn pn acum vreo luna...nu le mai place nici inima de vita, nici Gamarus, nici viermishori...mai nik...Naomi ce mai inghite cate o bucatika de carne de crab, dar pe Tupeu nu lam mai vazut de mult timp mancand...nush ce se intampla...e vreo faza in care trec ei uneori???
Re: Nu prea mai mananca
Skeptik scrie:de cv timp copii mei Naomi si Tupeu nu mai au pofta de mancare cum aveau inainte...au mancat bn pn acum vreo luna...nu le mai place nici inima de vita, nici Gamarus, nici viermishori...mai nik...Naomi ce mai inghite cate o bucatika de carne de crab, dar pe Tupeu nu lam mai vazut de mult timp mancand...nush ce se intampla...e vreo faza in care trec ei uneori???
ar trebui sa diversifici mancarea
sunt multe lucruri pe care poti sa le dai
carne de pui,peste,cereale uscate,greieri,etc...
poti sa le dai si fructe,legume
citeste asta:
:arrow: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
nici broscuta mea nu mai mananca uscaturi de nici un fel dupa ce i-am dat peste crud
si daca nu-i dau o zi sa manance si ii dau peste uscat sau gamarus intial inghite apoi scuipa, iar daca ii dau carnita cruda de peste haleste ca nebuna :)
si daca nu-i dau o zi sa manance si ii dau peste uscat sau gamarus intial inghite apoi scuipa, iar daca ii dau carnita cruda de peste haleste ca nebuna :)
- Testos juvenil

6 mesaje
|Pagina 1 din 1