Nu prea mai mananca

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Nu prea mai mananca

de Skeptik » 25 Mai 2009, 22:54

de cv timp copii mei Naomi si Tupeu nu mai au pofta de mancare cum aveau inainte...au mancat bn pn acum vreo luna...nu le mai place nici inima de vita, nici Gamarus, nici viermishori...mai nik...Naomi ce mai inghite cate o bucatika de carne de crab, dar pe Tupeu nu lam mai vazut de mult timp mancand...nush ce se intampla...e vreo faza in care trec ei uneori???
Testos juvenil
Testos juvenil

Re: Nu prea mai mananca

de Andr3 » 26 Mai 2009, 12:22

Skeptik scrie:de cv timp copii mei Naomi si Tupeu nu mai au pofta de mancare cum aveau inainte...au mancat bn pn acum vreo luna...nu le mai place nici inima de vita, nici Gamarus, nici viermishori...mai nik...Naomi ce mai inghite cate o bucatika de carne de crab, dar pe Tupeu nu lam mai vazut de mult timp mancand...nush ce se intampla...e vreo faza in care trec ei uneori???

ar trebui sa diversifici mancarea
sunt multe lucruri pe care poti sa le dai
carne de pui,peste,cereale uscate,greieri,etc...
poti sa le dai si fructe,legume
citeste asta:
:arrow: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 26 Mai 2009, 17:06

incearca cu peste crud. ale mele f rar mai mananca uscaturi de cand au dat de gustul pestelui.
Testos Moderator
Testos Moderator

de deliutza2009 » 26 Mai 2009, 19:37

nici broscuta mea nu mai mananca uscaturi de nici un fel dupa ce i-am dat peste crud
si daca nu-i dau o zi sa manance si ii dau peste uscat sau gamarus intial inghite apoi scuipa, iar daca ii dau carnita cruda de peste haleste ca nebuna :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de Skeptik » 26 Mai 2009, 23:08

leam dat si peste dar la fel doar musca din el si poate inghite ceva dar mai mult il maruntzeste...
Testos juvenil
Testos juvenil

de Home » 27 Mai 2009, 06:15

si ale mele au inceput sa faramiteze mancarea cred ca aveti dreptate trebuie diversificata... :D
Testos juvenil
Testos juvenil