Le place muzica....
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Le place muzica....
ambele testoase mananca doar cand cand le pun la calculator hard rock, si creca inteleg ceva din el, daca le pun folk sau alt fel de rock nu se uita dupa mancare si se catara pe peretii vasului in care le hranesc :mrgreen: \m/ au si un anumit ritm in care se misca, pe care obisnuiam eu sa il bat la tobe ( is tobosar)
este posibil asa ceva sau ii doar coincidenta?
este posibil asa ceva sau ii doar coincidenta?
- Testos juvenil

explicai kidului ce e metalu ca sa nu creada ca bati cu polonicu`n oala :lol:
si ca sa`i raspund si eu.. ale mele asculta punk si hardcore (nu xxx) .. aaa si in momentul asta tocmai vb cu anuk de subiectul tau.. sa nu le pui muzica emo ca poate incep sa creada despre vene ca`s prea lungi si trebuiesc taiate :lol:
si ca sa`i raspund si eu.. ale mele asculta punk si hardcore (nu xxx) .. aaa si in momentul asta tocmai vb cu anuk de subiectul tau.. sa nu le pui muzica emo ca poate incep sa creada despre vene ca`s prea lungi si trebuiesc taiate :lol:
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Repede sa dai tu din casa tot :)) Sifonarule :P
Ontopic: Lu' Bamse i se rupe-n 14 de ce muzica ascult :)
Ontopic: Lu' Bamse i se rupe-n 14 de ce muzica ascult :)
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
10 mesaje
|Pagina 1 din 1