Transport

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Transport

de robyroby » 13 Ian 2009, 21:40

Deci..am 2 testoase . 1 cu tample galbene 1 cu tample rosii.Saptamana viitoare o sa trebuiasca sa o duc pe cea cu tample galbene la scoala la ora de biologie.Cum imi recomandati sa o transport?Cu apa sau fara?Eu m-am gandit sa o duc intr-o cutie de margarina iar pe fundul cutiei cu margarina sa pun o batista imbibata in apa calda.Cand simt ca se raceste batista merg sa o mai ud.Ce ziceti?Precizez ca am ore de la 12 pana la 18.Astept sfaturile voastre
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
Testos activ
Testos activ

de mihaelajulia » 13 Ian 2009, 22:07

Parerea mea e sa amani expozitia pentru la vara si n-o tine sase ore in afara acvariului.
Transportul in nici un fel in punga cu apa, ca pe pesti. :!: Se poate ineca.
Pe vara, transport intr-o cutie de zapada artificiala.
Pe vreme rece, intr-un carton in care a fost impachetat un aparat electrocasnic si mai ai si zapada artificiala, inauntrul careia pui broscuta.
Daca nu ai, poti lua un carton normal, in alt carton mai mic , intre ele ziare bine inghesuite sa izoleze. Brosuta poti s-o invelesti in ceva paturi, eventual pungi medicinale (buiote parca se cheama) umplute cu apa calda.
Oricum, nu te poti plimba cu ea prin frig.
In cutia de margarina va ingheta. Chiar trebuie s-o transporti iarna? Si s-o tii atatea ore cu tine la scoala?
In clasa...nu stiu ce sa zic, cutia de margarina chiar daca o umplii cu apa incalzita permanent, n-o va rasturna? Cat de mare e broscuta?
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Testos juvenil
Testos juvenil

de robyroby » 13 Ian 2009, 22:10

Testoasa e relativ mica...5-6 cm.Nu cred ca are ea putere sa rastoarne o cutie de margarina.Nu e vorba de o expozitie ci de un proect.
Testos activ
Testos activ

de 123abc » 14 Ian 2009, 15:35

sau ai putea sa o duci intr-o citie din aia cu maner de smantana dar sa pui apa.eu asa am facut cand am fost in alt oras
2 broscoi nebuni de legat(Rafaelo si Piticu')
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 14 Ian 2009, 16:36

daca vrei sa iti chinui broscuta.. du`o la scoala. la frigu de afara ar trebuii sa o bagi in termos cu apa calda :lol: daca chiar e nevoie de anatomie.. du poze. sunt zeci de site`uri cu anatomia broscutelor + ca daca citesti tot forumul iti poti face un referat de 2 3 pagini.
Testos Moderator
Testos Moderator

de Florin » 14 Ian 2009, 17:08

Nu este o idee prea buna sa o duci la scoala. Stii cum sunt copiii...curiosi...rai..etc. Poate unul o raneste sau cine stie. :roll:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de robyroby » 14 Ian 2009, 20:23

Merg pe jos 15 metrii ca de acasa pana in fata scoii merg cu masina.Da florin , ai dreptate cu copii...
Testos activ
Testos activ

de mihaelajulia » 08 Apr 2009, 19:11

Ce ai mai facut @robyroby? Le-ai dus pana la urma la scoala?
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Testos juvenil
Testos juvenil

de robyroby » 08 Apr 2009, 20:34

Am mai amanat pana se face cald...Eu am 2 ore de bio una dupa alta.Marti prima si a 2-a ora.Deci o duc marti (prin mai) si a 2-a ora ma invoiesc de la profa sa ma duc sa las testoasele:)
Testos activ
Testos activ