Broscute si insula
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Broscute si insula
Le-am luat broscutelor mele o insula din comert cu ventuze alea alea da nici ca vor sa auda de ea...le-am momit cu mancare pe 'scari'...cu mancare pe insula dar se duceau sa o ia si dupa aia viteza in apa.
Am mai avut o piatra inainte si le-am vazut la inceput urcandu-se pe ea dar dupa aceea nu se mai urcau deloc.
Mentionez ca nu am sursa de lumina special pt ele si orientata spre insula...o fi asta problema???
Am mai avut o piatra inainte si le-am vazut la inceput urcandu-se pe ea dar dupa aceea nu se mai urcau deloc.
Mentionez ca nu am sursa de lumina special pt ele si orientata spre insula...o fi asta problema???
- Testos juvenil

becul de deasupra insulei nu e neaparat pentru lumina ci pentru caldura...fiind reptile ele isi maresc si mentin temperatura corpului folosind mediul(soare,apa calda)..din moment ce tu nu oferi o temperatura mai mare pe insula decat temperatura apei din acvariu ele n-au nici un motiv sa iasa...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Rocky al meu s-a urcat tarziu pe insula, nu m-a stresat treaba asta si nici nu am incercat sa-l "momesc". Il am de 2 ani, nu a avut niciodata bec, dar uneori sta acolo si cate 30 de minute de mai multe ori pe zi. Cred ca trebuie sa ai temperatura 26C constanta in apa, si lumina naturala cat de cat, si face ea ce-i place...
:weee
10 mesaje
|Pagina 1 din 1