Solutii speciale pentru igiena acvariului

Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, incalzire, echipamente

Moderatori: Sheppard, Mojave

Solutii speciale pentru igiena acvariului

de Topogigio » 22 Sep 2008, 20:18

Profesionistii! Spuneti-ne va rog ce solutii exista pentru igiena acvariului, sau pentru curatarea accesoriilor. In afara de sarea de bucatarie...
Exista vreo solutie ce se poate pune in apa si care mentine igiena si calitatea apei?
Putem folosi solutiile ce se gasesc in rafturile pentru pesti?
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 22 Sep 2008, 21:34

diego scrie:luc te anunt ca pe acest forum nu exista niciun expert in reptile, respectiv broaste testoase. Acest forum se vrea a fi o comunitate pentru cei care indragesc aceste animale, un loc in care crescatorii de testoase sa poata schimba informatii sau diverse experiente legate de broscutele lor.

Uite ce spunea diego unui user care s-a exprimat aproape ca tine.Nu mai incepeti cu exprimari de genul:,,profesionistii", ,,expertii".
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de Topogigio » 22 Sep 2008, 22:46

Am inteles. Termenul nu l-am folosit in sensul asta, ci am vrut sa fie intr-un fel adresat celor care au experienta mai mare decat mine in domeniu, adica celor care se ocupa cu profesionalism de broscute. Cu atat mai mult, nu am vrut sub nici o forma sa se refere strict la moderatori. Revenind, rog pe cei care folosesc solutii de curatat acvariul si accesoriile sa ne spuna si noua ce anume folosesc.
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 23 Sep 2008, 09:37

Eu nu folosesc niciun fel de solutii speciale pentru curatarea apei sau a acvariului, dar presupun ca pot fi folosite foarte bine acele substante pentru acvariile cu pesti.
Testos Admin
Testos Admin

de Topogigio » 23 Sep 2008, 12:42

aha.multumesc mult diego. e bine de stiut ca sunt ok si solutiile pt pesti.
Testos juvenil
Testos juvenil

de ACVARISTUL10 » 23 Sep 2008, 16:49

Sunt de aceeasi parere cu diego.cred ca pot fi folosite... :sherlock: :thumbsup:
Testos juvenil
Testos juvenil