Solutii speciale pentru igiena acvariului
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Solutii speciale pentru igiena acvariului
Profesionistii! Spuneti-ne va rog ce solutii exista pentru igiena acvariului, sau pentru curatarea accesoriilor. In afara de sarea de bucatarie...
Exista vreo solutie ce se poate pune in apa si care mentine igiena si calitatea apei?
Putem folosi solutiile ce se gasesc in rafturile pentru pesti?
Exista vreo solutie ce se poate pune in apa si care mentine igiena si calitatea apei?
Putem folosi solutiile ce se gasesc in rafturile pentru pesti?
diego scrie:luc te anunt ca pe acest forum nu exista niciun expert in reptile, respectiv broaste testoase. Acest forum se vrea a fi o comunitate pentru cei care indragesc aceste animale, un loc in care crescatorii de testoase sa poata schimba informatii sau diverse experiente legate de broscutele lor.
Uite ce spunea diego unui user care s-a exprimat aproape ca tine.Nu mai incepeti cu exprimari de genul:,,profesionistii", ,,expertii".
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Am inteles. Termenul nu l-am folosit in sensul asta, ci am vrut sa fie intr-un fel adresat celor care au experienta mai mare decat mine in domeniu, adica celor care se ocupa cu profesionalism de broscute. Cu atat mai mult, nu am vrut sub nici o forma sa se refere strict la moderatori. Revenind, rog pe cei care folosesc solutii de curatat acvariul si accesoriile sa ne spuna si noua ce anume folosesc.
- Testos juvenil

6 mesaje
|Pagina 1 din 1