Incalzitor?
Incalzitor?
am un incalzitor de 25w si nu face fata la ai mei 30L momentan..vreau sa imi cumpar un incalzitor titanium de 100w...urmand sa imi fac un acvariu mai mare.
ce inseamna T- controller si unde gasesc?ei recomanda sa il folosesti impreuna cu incalzitorul..
multumesc.
ce alt incalzitor mi.ati recomanda?
ce inseamna T- controller si unde gasesc?ei recomanda sa il folosesti impreuna cu incalzitorul..
multumesc.
ce alt incalzitor mi.ati recomanda?
Multumesc,
Florin Grec.
Florin Grec.
Nu stiu de ce vrei tu sa te complici cu T-controller, nu stiu ce este dar banuiesc ca este ceva in legatura ca un termostat sa opreasca incalzitorul cand ajunge la temperatura setata. Eu ti-as recomanda daca tu insisti de 100 W, dar unul Scuba, AquaEL sau TetraTec
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
sunt incepatoare si imi cer scuze daca va stresez...
stau la bloc si in camera unde sunt broscutele e foarte cald (in jur de 29-32 de grade), si iarna le-as muta in bucatarie, unde e la fel de cald.
are ceva daca nu le iau incalzitor?
a...si mai e ceva: daca pun acvariu pe frigider le deranjeaza?
stau la bloc si in camera unde sunt broscutele e foarte cald (in jur de 29-32 de grade), si iarna le-as muta in bucatarie, unde e la fel de cald.
are ceva daca nu le iau incalzitor?
a...si mai e ceva: daca pun acvariu pe frigider le deranjeaza?
- Testos juvenil

De preferabil ar fii sa ii iei incalzitor .Cu incalzitorul ii potzi mentine temperatura constanta tot timpul si nu sar face diferente de temperatura .Fara incalzitor nu stiu cum iai mentine temperatura constatnta de ex;26 de grade. Nu cred ca lear deranja ,dar alt loc in casa nu ai unde sa le potzi tine ,pentru ca in bucatarie se gateste ,se face galagie etc si astea le cam deranjeaza .
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

dragonflyyy8 scrie:am un incalzitor resun,de 25 w,pot sa'l scufund de tot in apa? pe instructiuni nu e clar precizat...iar pe cutie e scufunddat .
Linia respectiva indica nivelul minim de apa .. deci apa nu ar trebui sa fie mai jos de linia aia
Si apropo de marca, eu am luat un Resun 50w acum vreo 3 ani... nu am avut nici o problema , acum mi-am luat un resun de 300W .. eu zic ca astea sunt ieftine si bune. in 3 -4 ani nu am avut probleme cu incalzitorul.
- Testos activ