Resun SP-1200L: cateva intrebari
Resun SP-1200L: cateva intrebari
la acest resun am niste intrebari: ce burete pot pune in loc de cel verde, unul mai bun pt ca este prea poros, unul mai care va sta ca un invelis pt bio-balls
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
ma intereseaza si pe mine despre resun sp 1200l daca e silentios..si daca debitul real este cel specificat pe cutie...eu vreau sa folosesc decat pompa pentru un filtru extern facut de mine..daca se poate te rog testeaza si inaltimea la care ridica apa..multumesc anticipat
Ultima oară modificat de alyenn666 pe 06 Mar 2008, 23:11, modificat 1 dată în total.
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
salut! astazi mi-am cumparat si eu doua broscute de florida :D am citit destul de multe despre ele si intretinerea lor de pe forum...insa eu nu am avut niciodata pesti sau broscute asa ca habar nu am sa montez filtrul de apa...adik l-am bagat in acvariu cum scrie acolo, merge , insa mai are un furtunas si ink un fel de suport mic negru...care habar n-am unde sa le atasez...va rog daca puteti sa-mi explicati si mie . Filtrul este resun , este intern. nici in poze nu vad unde ar veni furtunasul acela... :cry:
don't be sad, don't be blue, Frankestein was ugly too
- Testos juvenil