Filtrul - cat sa mearga?
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Filtrul - cat sa mearga?
Am o nelamurire legata de durata de functiune pe zi.
Am observat ca parerile sunt impartite.Unii spun ca trebuie sa functioneze non- stop, altii spun ca nu e bine sa functioneze atata timp cat broscuta este in acvariu, pt ca se formeaza curenti de aer care ii dauneaza.
Vreau si eu parerile voastre, va rog. :roll:
Am observat ca parerile sunt impartite.Unii spun ca trebuie sa functioneze non- stop, altii spun ca nu e bine sa functioneze atata timp cat broscuta este in acvariu, pt ca se formeaza curenti de aer care ii dauneaza.
Vreau si eu parerile voastre, va rog. :roll:
- Testos juvenil

Dupa cum spune si diego, filtrul trebuie sa functioneze tot timpul. Acuma depinde si de dimensiunea acvariului adica daca ai o testoasa cat o moneda si un acvariu de 150 Litri, nu se aduna asa repede mizeria, si deci sa zicem ca filtrul nu ar trebui sa mearga 24/7.
Legat de curentii de aer, dupa parerea mea, testoasele sunt sensibile la diferete bruste de temperatura. Eu am acvariul acoperit cam 90 % pentru a reduce un eventual aer rece care sa intre in acvariu. Da ma gandesc ca filtrul nu prea face el curenti de aer.
Legat de curentii de aer, dupa parerea mea, testoasele sunt sensibile la diferete bruste de temperatura. Eu am acvariul acoperit cam 90 % pentru a reduce un eventual aer rece care sa intre in acvariu. Da ma gandesc ca filtrul nu prea face el curenti de aer.
- Testos juvenil

4 mesaje
|Pagina 1 din 1